Cnc Ayna Ürünlerinde Kaliteli İmalat

CNC ayna ürünleri, imalat endüstrinin önemli bir kolu olan torna sektöründe bağlantı elemanı olarak bir işleve sahiptir.

Cnc Ayna Ürünlerinde Kaliteli İmalat
Cnc Ayna Ürünlerinde Kaliteli İmalat
Bu içerik 989 kez okundu.
Reklam

CNC ayna ürünleri, imalat endüstrinin önemli bir kolu olan torna sektöründe bağlantı elemanı olarak bir işleve sahiptir. Bu aynalar, imalat sanayindeki makine sektöründe kullanılan CNC tezgâhları için başvurulan başlıca bağlama aparatlarıdır.

 

            CNC ayna ürünleri hidrolik yapısıyla sıkarak CNC bağlantı işlemlerinin kusursuz işlemesini sağlar. Ürün listemizde bulunan hidrolik aynalar ise 3 farklı tipte imal edilmektedir. Bunlar 2 ayaklı hidrolik ayna, 3 ayaklı hidrolik ayna ve 4 ayaklı hidrolik aynadır. 2 ayaklı tipler 6, 8, 10 ve 12 inç ebadındadır. Ürünlerde bir sene garanti özelliği olup, uzun ömürlü olacak şekilde üretim süreci gerçekleştirilir.

 

            Yedek parça sorunu olmadığı gibi tezgâhlara montaj işlemi de oldukça kolaydır. 3 ayaklı hidrolik ayna ise 2 ayaklı ebatlarının dışında 15 inçe sahiptir.4 ayaklı tipler ise 8, 10, 12 ve 15 inç büyüklüğündedir. Bütün ürünler yüksek ağırlık bindirilme olasılığına karşı dayanıklı üretilmiş olup bağlama manevrası oldukça dinamiktir. Üretim sürecinde parçalarının taşlaması da söz konusudur. Ayrıca yumuşak ayak ürünleri de temin edilebilir. CNC torna aynası ürünleri 40 yılı aşkın deneyime sahip bir üretim geçmişine ve kalitesine sahiptir. hidrolikayna.com sitesinde ürünlerin görsel resimlerine ulaşılabilir.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023