Eğitim İçin İngiltere Uzak Değil

Akademik hayatınıza İngiltere’de başlamak ya da devam etmek ya da İngiltere dil eğitimi almak istiyorsanız sizlere donanımlı danışmanlarımızla ücretsiz rehberlik hizmeti veriyoruz.

Eğitim İçin İngiltere Uzak Değil
Eğitim İçin İngiltere Uzak Değil
Bu içerik 818 kez okundu.
Reklam

Akademik hayatınıza İngiltere’de başlamak ya da devam etmek ya da İngiltere dil eğitimi almak istiyorsanız sizlere donanımlı danışmanlarımızla ücretsiz rehberlik hizmeti veriyoruz. http://www.studyin-uk.com.tr/ adresinden online başvurunuzu yapabilir ve ücretsiz danışmanlık için randevu alabilirsiniz. İngiltere’deki üniversitelerin resmi temsilcisiyiz. Eğitmenlerimiz British Council’in tarafından eğitilmiştir.

 

 Hangi Alanlarda Danışmanlık Hizmeti Veriyoruz?

 

            İngiltere'de yüksek lisans, Tıp başvuruları, Mesleki Eğitim, Art and Desing Eğitimi, Kolejler ve Kurslar için en güvenilir danışmanlık hizmetini sunuyoruz. İngiltere dil okulları hakkında öğrenmek istediğiniz her bilgiye ulaşmanızı sağlıyoruz. İngiltere'de eğitim adına yapmak istediğiniz her adımda danışmanlık hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Ayrıca yabancı dil yeterliliği olmayanlara IELTS sınavlarında profesyonel destek oluyoruz.

 

 Danışmanlık Nasıl bir hizmettir?

 

            Üniversite, lise ya da kurs seçeneklerini bulmanıza, alternatifleri doğru değerlendirmenize ve gerekli başvuru şartlarını oluşturmanıza yardım eden, uzmanlık gerektiren bir alandır. SI-UK ara yüzünde 54.000 üniversite ve lise arasından sizin şartlarınıza en uygun okullar seçilir ve gerekli evraklarla başvuru formu sizin adınıza doldurulur. Gerek duyulması halinde dil seviyeniz yükseltilir. Üniversiteye kabul aşamasında mülakatlar ve kabul sınavları hakkında detaylı bilgi verilir. Vize işlemleri ve İngiltere’de 22 farklı lokasyonda bağlantılarımızın olduğu konaklama yerleri konusunda yardımcı olunur. İsteyen Premium servisimizle bir üniversiteye kabul edilmeyi garantiler. Akademik hedefleri Oxbridge üniversitesi olanlar ya da zorlu Tıp Fakültesini isteyenler için özel servislerimiz ve danışmanlıklarımız vardır. Ayrıca öğrenci vizesi ve çevirmenlik servislerimiz de güvenilir ve hızlı bir işleyişle çalışmaktadır. Resmi evraklarınız 4 gün içinde çevrilir.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023