Ortodonti Tedavisinde Devrim

Ortodonti tedavisinde yeni bir uygulama olan şeffaf diş teli estetik kaygılara son verirken, her açıdan daha rahat bir kullanım imkânı sunmaktadır.

Ortodonti Tedavisinde Devrim
Ortodonti Tedavisinde Devrim
Bu içerik 594 kez okundu.
Reklam

Ortodonti tedavisinde yeni bir uygulama olan şeffaf diş teli estetik kaygılara son verirken, her açıdan daha rahat bir kullanım imkânı sunmaktadır. Avantajları oldukça cazip olan şeffaf aparey ile artık ortodonti tedavisi sırasında da çekinmeden gülümseyeceksiniz.

  Şeffaf Görünüm ve Estetik Duruş

 

            Şeffaf plak olarak anılan şeffaf diş telleri, onu kullanan kişi dışında başkaları tarafından görülmez. Ortodontik tedaviye ihtiyaç duyan kişinin ağız ölçüsünün alınması ile her diş yapısına özel olarak uygulanan bu teller, her türlü diş eğriliği ve dişlerdeki çarpık görünüm için rahatlıkla kullanılmaktadır. Kolaylıkla takılıp çıkarılabilen bir özelliği olan şeffaf tel, her yaş grubundaki hastalar için uygulanabilir.

  Kolay Temizlenen Özel Malzeme

 

            Metal diş tellerinin temizlenmesi, çok zordur. Ancak şeffaf diş teli, sadece diş fırçası ve diş macunu ile dakikalar içerisinde temizlenebilir. Ayrıca tel gibi tırtıklı bir yüzeyi olmadığından, yiyecek parçaları takılmaz. Bu sayede yemek yerken herhangi bir soruna sebebiyet vermez. Tüm bu kolaylıkları sağlayan şeffaf diş teli hakkında daha fazla bilgi için, seffafplak.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023