İzmir Havalimanı Transferde Yenilikler

İzmir Havalimanı Transferde Yenilikler
İzmir Havalimanı Transferde Yenilikler Harun Baskan
Bu içerik 856 kez okundu.
Reklam

Havayolları ile yolculuk son yıllarda ülkemizde yurtdışı ve yurt içinde oldukça fazla yapılmaya başlamıştır. Havayolları ile yolculukta yolculuğun kolay olması ve kısa sürmesi insanların bu yolu tercih etmelerinde önemli bir etken olmuştur. Yolculuk sonrası yorgunluk ve işe konsantre olamama gibi sorunlar sebebiyle özellikle iş için bir şehirden başka şehre gidenler bu yolu kullanarak daha dinç bir şekilde iş toplantılarını ve görüşmelerini yapıyorlar. İzmir’e iş ve tatil için gelenlerin de çok fazla başvurduğu havayolları ile ilgili uçakla gelen misafirler için bazı kolaylıklar düşünülmüştür. Bu kolaylıklardan en önemlisi de uçakla İzmir’e gelenlerin havalimanından gideceği otele veya çalışma alanına gitmesinin sağlanmasıdır. Bu konuda izmir havalimanı transfer için ayarlanan şoför ve bir araba bulunmaktadır. Bu hizmeti İzmir’e gelecek olan kişi öncesinde internetten inceleyip buradan hizmetle ilgi bilgi almaktadır. Mytransfer firmasının internet sitesinden yolculukla ilgili bilgilerini verirse ve bir araç beğenirse o araçla bir şoför müşteriyi belirtilen saatte gelip alıp istediği yere belirlenen ücret karşılığı bırakmaktadır.

Bu hizmetle ilgili olarak hizmeti almak isteyen kişi öncelikle İzmir’e hangi uçakla geleceğini kesinleştirmelidir. Daha sonra ise Mytransfer firmasının internet sitesine girerek bu siteden geleceği gün ve saatte orada hazır bulunacak şekilde bir araç seçimi yapar. Aracın modeline göre fiyatı farklılaşacağı için fiyatına göre uygun bir araç seçmelidir. Aracı seçtikten sonra yolculukla ilgili tüm bilgileri ayrıntılı bir şekilde yazıyor ve ön rezervasyonu yaptırıyor. Yolculuk öncesinde firma tarafından müşteri aranıyor ve yolculuk bilgileri ve ön rezervasyonu tekrar güncelleniyor. Daha sora ise müşterinin geleceği saatte geleceği havalimanı önünde şoförü ve aracı hazır bulunuyor. Bu hizmeti ayarlayan müşteri uçaktan indiğinde aracı ve şoförü karşısında buluyor. Gideceği yere ulaşınca da gerekli ödemeyi yapıyor. Müşteri gideceği yere ulaşınca isterse aynı hizmeti tersi yönde de isteyebilir. Yani bulunduğu yerden havalimanına gitmeyi isteyebilir. Bu durumda izmir transfer konusunda geri dönüş hizmetinden de yararlanabilir. Bu hizmeti almayı ilk başta da isteyebilir sonra dan da ayarlayabilir. Gerekli ödemeyi yapıp transfer firmasının hizmetinden yararlanabilir.
İzmir’de transfer firmaları 7 gün 24 saat müşterilerine transfer hizmeti vermektedir. Bu hizmeti verirken kullanılan araçlar oldukça lüks ve müşterilere özel hizmetlerdir. Vip hizmet almak isteyen müşteriler için hazırlanan özel vip araçlar konfor olarak oldukça rahat ve kullanımı insana kendine özel hissettiren hizmetler verilmektedir. Vip hizmeti için kullanılan araçların fiyatları biraz farklı olmaktadır. Bu araçların içerisi özel malzemelerle döşenip konforlu bir yolculuk için rahat koltuklar bulunmaktadır. Ayrıca araçta televizyon, internet gibi hizmetler bulunmaktadır. Aracın içindeki dolaptan yiyecek içecek servisi söz konusu olmaktadır. Aracın şoförü de müşterilere en iyi hizmeti verme konusunda özel olarak eğitim almış ve genellikle yabancı dile bilen insanlardır. Transfer konusunda ön rezervasyon yaptıran kişiler aslında aracı değil de araçla birlikte verilen hizmetlerin hepsini satın alıyor demektir. yani bir kiralama söz konusu değildir. Müşteri hizmeti alıp parasını ödediğinde transfer firmasının sorumluluğu biter. Transfer firmalarının varlığı ülkemiz adına özellikle yabancı turistler adına artı puan demektir. Ülkemize gelip böyle bir hizmetle gitmek istediği yere ulaşan turistler için oldukça olumlu bir durumdur. Gelen müşterilere kendilerini özel hissettirecek bu hizmeti maddi yönden her seviyede bulunan kişiler satın alabilmektedirler. Alacakları hizmette seçecekleri araç orta seviyede bir araç olursa bu hizmeti almak herkes için mümkün olabilmektedir.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023