Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Öğrencilere Belediyeciliği Anlattı!

 Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Öğrencilere Belediyeciliği Anlattı!
 Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Öğrencilere Belediyeciliği Anlattı!               Harun Baskan
Bu içerik 1058 kez okundu.
Reklam

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kendilerine ziyarete gelen Besime Özderici İlkokulu öğrencileriyle belediyecilik konusu üzerinde bir söyleşi gerçekleştirerek Talas Haberleri kategorisinde yer aldı.

Öğrencilerin sorularına cevap veren Başkan Palancıoğlu, belediye çalışmaları ve belediye başkanının ne gibi görevleri olduğu yönünde öğrencilere bilgi aktarımında bulundu. Öğrencilerin sorularını direkt olarak pür dikkat bir şekilde cevaplayan Palancıoğlu, Çocukları çok güzel bir geleceğin beklediğine değindi.

Belediyenin, insanların ihtiyaçlarını karşılayarak hizmet sunmakla görevli olduğunu ileten Palancıoğlu, Kurduğu cümlelerle Kayseri haber ne çıkmayı başardı.

Belediyelerin yaptığı en önemli iş ve görevin yapılan işlerin planlanması olduğuna değinen Palancıoğlu, İçinde yaşanılan şehirlerin tüm planlamalarını yapan kurumun belediye olduğunu belirtti.

Şehirlerin altyapısıyla ilgili her şeyle ilgilendiklerine değinen Palancıoğlu, KASKİ’nin kendilerinin su ve kanalizasyon işlerinden sorumlu kurumu olduğunu, KAYSERİGAZ’ın gaz işlemlerinden sorumlu kurum olduğunu, Alt yapı ve üst yapıyla ilgili birçok çalışmanın meydana geldiğini belirtti.

Diğer belediyeler ile birlikte, yardım ve beraberlik içerisinde yapılan işlerinde var olduğunu ileten Palancıoğlu, çocukların da ileride büyüyüp, çok güzel yerlere gelecek olduklarını belirtti. Hedeflerinin kesinlikle olması gerektiğini aktaran Palancıoğlu, o hedefe doğru çok büyük ölçekte çalışmalarının gerekli olduğunu belirtti.

Öğretmen Yeşim Erbay ve öğrencilerinin yaptığı ziyaretten dolayı çok memnun kaldığını ileten Palancıoğlu, söyleşinin sonrasında öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023