Alüminyum Profil Hem Dayanıklı Hem Estetik Görünüm Sağlar

Sağlığa herhangi bir zararı bulunmayan karışımı nedeniyle iyice sertleştirilmiş olan alüminyumdan yapılan profiller son zamanlarda kapı, pencere, panjur, kepenk ve otomatik açılıp kapanır camlı kapılarda sıklıkla tercih edilir ve kullanılır oldu.

Alüminyum Profil Hem Dayanıklı Hem Estetik Görünüm Sağlar
Alüminyum Profil Hem Dayanıklı Hem Estetik Görünüm Sağlar
Bu içerik 774 kez okundu.
Reklam

Sağlığa herhangi bir zararı bulunmayan karışımı nedeniyle iyice sertleştirilmiş olan alüminyumdan yapılan profiller son zamanlarda kapı, pencere, panjur, kepenk ve otomatik açılıp kapanır camlı kapılarda sıklıkla tercih edilir ve kullanılır oldu. Alüminyum profilin bu kadar çok tercih edilmesinin nedeni görünümü olduğu kadar dayanıklılığıdır da. Ahşap çerçeve veya diğer metallerle yapılan profillerin ağır, kullanışsız, paslanabilen ve aşınabilen özelikleri profil çerçevede alüminyum profilin tercih edilmesine neden olmuştur. Alüminyum profil ile yapılan ürünler şunlardır:

 Otomatik Panjur

 

            Panjurlar pencerelerin eve bakan tarafından duvara montajı yapılarak evin içinin görülmesini engellemek ve güneşli havalarda güneşe karşı korunmasını sağlamak için kullanılmaktadır. Otomatik veya manuel olan panjur tiplerinden otomatik olanlarında özellikle kullanılan alüminyum profiller, panjurda farklı bir konsept ve tasarım oluşturarak panjurları farklı bir özelliğe kavuşturmaktadır. Dayanıklılığı ve kullanışlılığı kadar uzun ömürlülüğü ile de alüminyum panjur her zaman daha çok tercih edilir olmuştur.

             

 Otomatik Kepenk

 

            Kepeklerin alüminyum profil olarak üretilmesi, alüminyumun profil üretiminde kullanılmasıyla yaygınlaşmaya başlamıştır. Kaliteli ve dayanıklı, sert ve kolay kırılmaz alüminyum profil ile otomatik kepenk yaptırmak ve kullanmak kesinlikle avantajlı ve kullanışlıdır.

             

 Fotoselli Cam Kapı

 

            Fotoselli cam kapı üretiminde kullanılan alüminyum profiller kapıların hareket ettiği sistemde kullanılabildiği camın etrafını çevreleyen panel veya çerçeve olarak da kullanılabilmektedir. Eşsiz bir görselliğe ulaşmasında ve diğer malzemeler ile üretilen ürünlerde kıyaslanmaz bir kaliteye ulaşmasında büyük etkiye sahip olan alüminyum profil sayesinde fotoselli cam kapı modelleri de son zamanlarda yoğun talep görmektedir.

http://www.yavuzaluminyum.com/

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023