2 El Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler ! - Ankara Oto Ekspertiz Hizmetleri

Ankara Oto Ekspertiz adından da anlaşıldığı üzere bir Ekspertiz yani kontroldür.

2 El Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler ! - Ankara Oto Ekspertiz Hizmetleri
2 El Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler ! - Ankara Oto Ekspertiz Hizmetleri
Bu içerik 887 kez okundu.
Reklam

Ankara Oto Ekspertiz adından da anlaşıldığı üzere bir Ekspertiz yani kontroldür. 2. el araç satış larınızda mutlaka yapılıp aracınızdaki hasar ve yapılan işlemler boya , kaporta , Mekanik aksam ve Tüm araç ile ilgili  donanımların rapor haline getirilmesidir. Hem araç sahibinin Hemde araca talip olan kişinin haklarının korur. Ankara Oto Ekspertiz herhangi bir Yanıltma durumunun ya da zarara girmenin engellenmesi için yapılmaktadır.

 

            Oto ekspertiz işlemleriyle uğraşan ve bu işleri gerçekleştirmeye müsait kalitede araç test cihazlarına  ve Teçhizatlara sahip firmalarda bu test gerçekleştirilebilmektedir. Bu testin önemi ve asıl amacı aracı satın almayı düşünen kişiler için araç sahiplerine tarafından daha önemlidir. Aracın satışından sonra arabanın kullanırken ortaya bazı sorunlar çıkabilir , bu sorunlarda maddi hasarlara yol açabilmektedir. Bu gibi sorunlarla karşılaşmamak için Ankara Oto Ekspertiz , Computest gibi hizmetlerden Yararlanmak Gerekir. Computest Ankara aracın ekspertizini En hızlı bir şekilde gerçekleştirmekte ve  istenirse  oto ekspertiz raporunu WhatsApp yoluyla gönderebilmektedir.

 

            Ankara computest en üstün teknoloji makinelerle donatılmış, ve bu konuda uzman ekibiyle computest ve ekspertiz konusunda hizmet vermektedir. Ankara computest satın alınmak istenen aracın motor ve diğer aksamların performansını ölçer. Ayrıca bununla birlikte Oto test yapılacak olan aracın parçalarının ve aksamlarının orjinal olup olmadığını ya da boyalı olup olmadığını hem alıcıya hemde satıcıya bildirir. Klimayı ve ısıtıcıyı kontrol eder. Bu testlerin haricinde yanal kayma testleri, fren testi ve süspansiyon testi yapıp çok detaylı bir rapor sunmaktadır.  Bu gibi hizmetlerde maliyeti daha sonra oluşması söz konusu sorunların ve kazaların maliyetinden elbette daha düşüktür. Özellikle işin maddi olmayan kısmında telafisi ise bu maliyetlerle kıyaslanamaz.

 Biz Garanti Oto Ekspertiz Olarak Siz Değerli Müşterilerimizi Hayatını Değerini Biliyoruz , Ve  Ona Görede Ekipman ve Çalışanlarımızı Son Teknoloji İle Donatıyoruz.

Sizlerle Çalışmak Dileğiyle

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023