Kariyer Adam Başarısına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Kariyer Adam Başarısına Hız Kesmeden Devam Ediyor
Kariyer Adam Başarısına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Harun Baskan
Bu içerik 716 kez okundu.
Reklam

Kariyer Adam Eğitim kurumu verdiği İnsan Kaynakları eğitimi ile öğrencilerine iş yönlendirmeleri yapmaya büyük bir hız ile devam ediyor. Türkiye’nin uzaktan eğitim konusunda en kapsamlı ve yenilikçi kurumu olan Kariyer Adam, analitik düşünce yapısıyla yeni projeler yapmaya devam ediyor.

2010 yılında kurulan ve uzaktan eğitimde öncü olan Kariyeradam Eğitim Kurumu’nun kariyer ve meslek uzmanlıkları için eğitim ve araştırma alanında etkileyici bir geçmişi vardır. Kurum, sektördeki gelişmeleri takip ederek İnsan Kaynakları alanına duyulan ihtiyacın farkına varmış ve eğitimlerini bu yönde vermeye başlamıştır. İnsan Kaynakları şirketlerin en temel bölümlerinden biri haline gelmiştir.Bu alanda yapılan çalışmalar şirket içi iletişim, çalışan performansları ve özlük işleri gibi bir çok alanı içinde barındırır. Bu eğitimi alan bireyler meslek hakkında bilgi sahibi olurlar. Günümüzde hiçbir firma meslek hakkında bilgi sahibi olmayan donanımsız bireyleri bünyesinde çalıştırmak istemezler. Kariyeradam’dan İnsan kaynakları eğitimini alan kişiler iş veren firmaların istediği alanında bilgi sahibi bireylere dönüşürler.

Kariyer adam; Uluslararası Eğitim Derneği , yetişkinler, iş arayanlar ve çalışan herkes ile kaliteli online eğitim sunmak için birlikte çalışıyorlar. Bu kurumlar iş, sanat, dil, bilim ve diğer teknik alanlar gibi çeşitli konularda geniş bir yelpazede ileri eğitim arayan birçok kişi için ideal olduğunu kanıtlamıştır. Eğitim sonunda bireylere MEB tarafından yapılan sınava girerler.Yapılan sınavdan geçerli notu alan adaylar, İnsan Kaynakları sertifikasına sahip olurlar.

 Kariyeradam, tüm bu aşamalardan sonrada uzman eğitim danışmanlarıya öğrencilerinin yanında olarak anlaşmalı olduğu alanında tanınmış, güçlü firmalarla öğrencileri arasında bir bağ kurarak iş yönlendirmeleri yapar. Bu iş arayan bireyler için büyük bir fırsattır. İş bulmak bireyler için oldukça zor bir hale gelmişken kariyeradam size büyük bir şans veriyor.

Kariyer adam şikayet potansiyeli olmayan öğrencilerinin sevgisini kazanmış başarı odaklı bir kurumdur.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023