Kariyer Adam'ın İş Yönlendirmeli Eğitimi

Kariyer Adam'ın İş Yönlendirmeli Eğitimi
Kariyer Adam'ın İş Yönlendirmeli Eğitimi Harun Baskan
Bu içerik 1106 kez okundu.
Reklam

İstihdam Seferberliği’nin başarısı büyük oranda artış gösterdi. Yapılan projeler istihdam alanlarının artmasına büyük oranda destek sağlıyor. Teşvik programları ve iş başı eğitimleri iş arayan bireyler tarafından büyük talep görüyor. Teşvik programları ile birlikte iş veren kurum ve iş arayan bireylere büyük bir destek sağlanıyor. Seferberlik kapsamında iş veren kurum mevcut çalışanlarına ek olarak alacağı elemanların sigorta ve vergi primleri devlet tarafından karşılanıyor.  Teşvik programlarındaki yeni projelerle birlikte artık Türkiye’deki birçok şirket ve çalışana devlet desteği sağlanıyor. Teşvik programının hem iş veren kuruma hem de iş arayan bireylere büyük faydası dokunuyor. Yapılan bu yardım ile iş bulmakta büyük sıkıntı çeken bireyler için iş hayatına geçiş kolay bir hal alıyor.

İŞKUR ile anlaşmalı olarak çalışan Kariyer Adam Eğitim Kurumu 2010 yılından bu yana başarı ile hizmetine devam etmektedir. Kurum İnsan Kaynakları alanında eğitim veriyor ve eğitim sonrası geçerli notu alan bireylere iş yönlendirmeleri yapıyor. Kariyer Adam eğitim kurumlarının İnsan Kaynakları alanında vermiş olduğu eğitime duyulan talep her geçen gün artıyor. İnsan Kaynakları şirketlerin önemli bir iş bölümünü oluşturuyor. Her zaman yenilik odaklı çalışan Kariyer Adam, öğrencileri için sektördeki ve iş hayatındaki tüm gelişmeleri takip ediyor.

Kariyer adam’dan İnsan kaynakları eğitimi alan bireyler Milli Eğitim Bakalığı tarafından yapılan sınava giriyorlar. Yapılan sınavdan geçerli notu alan adaylara MEB tarafından onaylı bir sertifika veriliyor. Bütün bu aşamalar tamamlandıktan sonra Kariyeradam sizi yalnız bırakmadan anlaşmalı olduğu sektörde yer alan büyük firmalara iş yönlendirmenizi yapıyor. Anlaşma yapılan firmalar Kariyer dam tarafından büyük bir özen ve dikkatle seçiliyor.

 Türkiye’nin en kapsamlı uzaktan eğitim kurumu olan kariyer adam son teknolojiler ile birlikte öğrencilerine kaliteli ve dinamik şekilde sanal ortamda eğitim sağlıyor. Uzaktan eğitim sayesinde zaman sıkıntısı çekmiyorsunuz ve diğer işlerinize aksatmadan eğitimlere katılabiliyorsunuz.

Kariyer adam şikayet odaklı bir kurum olmayıp öğrencilerinin istek ve ihtiyaçlarına her zaman büyük bir özen ile cevap vermektedir. Yapılan bu kaliteli stratejilerle Kariyeradam öğrencilerinin takdirini kazanmıştır.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023