iPhone 8 Ne Zaman Çıkacak?

iPhone 8 Ne Zaman Çıkacak?
iPhone 8 Ne Zaman Çıkacak? Harun Baskan
Bu içerik 1208 kez okundu.
Reklam

Geçtiğimiz günlerde akıllı telefon devi Samsung tarafından piyasaya sürülen Samsung S8 modeli, büyük bir yankı uyandırdı. Yeni nesil özellikleri nedeniyle birçok kişinin ilgisini çekmeyi başaran model rakiplerine nazire yapacak şekilde dünya çapında harika bir tanıtım çalışmasıyla gündeme oturdu. Samsung markasının en büyük rakiplerinden Apple tarafından piyasaya sürülecek iPhone 8 modeli merakla bekleniyor. Samsung modelinden ne gibi farkları olacak ve ne zaman çıkacak gibi sorular en çok merak edilenler arasında.

Ne zaman çıkıyor?

iPhone 8 Ne Zaman Çıkacak? Öncelikle şunu ifade edelim. Samsung S8 modeli oldukça erken bir zamanda tanıtıldı. Ancak Apple markası yeni modelini bu kadar erken bir zamanda piyasaya sürmek istemiyor. Her ne kadar meraklandırıcı bilgiler ve tasarımla ilgili sızmalar gündemde yakın bir zamanda çıkacak algısı oluştursa da, işin aslı bu şekilde değil. Tahmin edilen tanıtım tarihinin 27 Eylül 2017 olduğunu ifade edebiliriz. Eylülden önce tanıtım yapılması söz konusu değil. Çünkü firma yetkilileri halen telefonun teknik özellikleri üzerinde çalıştıklarını ifade ediyor.

Nasıl bir telefon olacak?

iPhone 8 modeliyle ilgili tasarımsal birçok görsel ve video ortaya çıktı. Ancak söz konusu tasarımlarda herhangi bir değişiklik olup olmayacağını bilmiyoruz. Söz konusu görüntülere göre büyük ekran deneyimi bizleri bekliyor. Şu anda büyük ekran deneyimini en iyi sunan telefon Samsung yeni modeli ve amiral gemisi S8 + oldu. Kullanıcıların önem verdikleri ekran kullanım alanı iPhone’da daha fazla olabilir.

Bununla beraber yüksek işlemci hızı, ram ve sürpriz özelliklerin de iPhone yeni modelinde olacağı ifade ediliyor. Samsung modelindeki telefon ekranını bilgisayara aktarıp kullanma gibi yeni özelliklerin iPhone modelinde de yer alacağı ifade ediliyor. Bunun beraber Apple, sağlam bir telefonla ortaya çıkacak. Özellikle Samsung markasının patlama gibi kötü deneyimlerinden sonra kullanıcılara güven sunacak bir telefonla ortaya çıkması çok daha cazip olmasını sağlayacak. Bununla ilgili de tüyolar var ancak net bir şeyin olduğunu söyleyemeyiz.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023