Popüler Poker Çeşitleri

Popüler Poker Çeşitleri

Popüler Poker Çeşitleri
Popüler Poker Çeşitleri
Bu içerik 882 kez okundu.
Reklam

 

Poker denince herkesin aklına Türk Pokeri ya da Teksas Hold’em gelmektedir. Poker nasıl oynanır öğrenmeye başlayan herkes bu iki poker türü ile başlar çünkü öğrenmesi en kolay olanlardır. Daha az kurala sahiptirler ve en kısa sürede masaya oturup oynamaya başlayabilirsiniz. Öte yandan şaşırtıcı bir gerçekse  yer yüzünde oynanan poker çeşidi sayısının 300’ün üzerinde olmasıdır.

Bu konuda çeşitli bilgiler sunan Poker Nasıl Oynanır sitesinden aldığımız bilgiye göre bunların en popüler 10 tanesi aşağıdaki gibidir:

  • Teksas Hold’em
  • Türk Pokeri
  • Omaha Hold’em
  • Omaha Hold’em Hi/Lo
  • 5 Kart Stud
  • Razz
  • Badugi
  • 7 Kart Stud
  • Rus Pokeri
  • Video Poker

Hangi Poker Çeşitlerini Öğrenmeliyim?

Bu sorunun cevabı tabii ki Türk Pokeri ya da Teksas Hold’em olacaktır. En çok online poker oyuncusu burada olduğu için oynayacak rakiple dolu masa bulmanız kolaydır. Buna ek olarak, yeni başlayanlar bu iki türe odaklandığı için zayıf oyuncularda genelde bu masalardadır. Özellikle düşük limitli masalara odaklanırsanız buralarda para kazanma şansınız gerçekten çok yüksek olacaktır.

Aksiyon seven ve hesap kabiliyetine güvenen bir oyuncuysanız Omaha Hold’em Hi/Lo masalarınıda sizlere kesinlikle tavsiye ederiz. Bu oyunlarda hem en düşük hemde en yüksek poker eli ortadaki paradan pay aldıkları için ouna katılım yüksektir. Bu oyunun zorluk derecesini arttırır, ama zorluk arttıkça kazanç miktarlarıda büyümektedir. Omaha Hold’em konusunda bilgi almak isterseniz Poker Nasıl Oynanır sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Yukarıdaki oyunlar içinde en farklı olanlardan biriyse video pokerdir. Bir slot makinesi benzeri olan bu oyun, makineye karşı oynanır. Dağıtılan iskambil kartlarından seçtiklerinizin yerine yeni kart çekerek yüksek bir poker eli yapmaya çalışırsınız. Kazandığınızda bir ödül ödeme tablosuna göre yatırdığınız paranın belirli katlarını geri alırsınız. İnsanlarla uğraşmayı çok sevmeyen bir yapınız varsa, video poker size gayet cazip gelecektir.

Sizlere tavsiyemiz sanal para ile oynanan masalara oturarak bu poker çeşitlerini denemenizdir. Oyun stilinize ve karakterinize göre mutlaka size uygun bir poker türü karşınıza çıkacaktır.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023