Öztiryakiler Mutfak Endüstrisi

Öztiryakiler Mutfak Endüstrisi
Öztiryakiler Mutfak Endüstrisi Harun Baskan
Bu içerik 1155 kez okundu.
Reklam

Mutfak ihtiyaçları için uygun olan ürünleri mutfağın şeklinden kullanım açısına kadar değerlendirilip mutfaktaki eşyalar için kaliteli ve uzun ömürlü kullanımlar sağlanması için endüstriyel mutfaklar üretilir. Kısacası mutfak alanında kullanılabilecek olan her şeyin geliştirilmesinde kullanım kalitesinin arttırılması konusunda çalışan sistemdir.

Bir sanayi sektörü olması nedeniyle birçok firmaya hizmet verilir. Elbette her endüstriyel mutfak firması kaliteli hizmet vermemektedir. Kalite farkları olup bu sektör içerisinde yıllarca bulunan firmalar bulunmaktadır. Yukarıdaki adres içerisinde yıllardır sektörde olup mutfak endüstriyelinde ön planda olan adres kalite konusunda uzun kullanım ömürleri konusunda  başarılır. Projeler , kalite , imal edilen malzemeler , montajlar ve kullanım süresi kalitesini ortaya çıkarmaktadır. Mutfak içerisinde hangi ürüne ihtiyaç duyuyorsanız Öztiryakiler mutfak endüstriyel firması ile isteklerinize cevap bulabilirsiniz.

Örnek olarak Öztiryakiler bulaşık makinesine baktığınız zaman sıradan bulaşık makinelerinin dışında iş yerlerinize uygun olacak veya evlerinize uygun olacak şekilde farklı tasarımlar ile farklı şekillerde kullanılabilen bulaşık makineleri bulabilirsiniz. Ayrıca resmi adres içerisinden bu ürünlerin fiyatları hakkında ve özellikleri hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra aklınızda oluşan sorular içinde iletişim kısmından ulaşabilirsiniz. Bulaşık makineleri için alacağınız sayı hakkında bir teklifte bulanabilirsiniz.  Ürüne ait görseller sayesinde de ürünün şekli görüntüsü için bilgi sahibi olup boyutları hakkında da hemen açıklama kısmından bilgi alarak alacağınız ortama uyumlu olup olmadığını anlayabilirsiniz. Görsele bakarak ürünün boyutuna karar vermeyin detaylı bilgileri açıklamada bulabilirsiniz.

Öztiryakiler firması 2000 yılından bu yana endüstriyel mutfak denildiği zaman akla gelen ilk firmalardan olup 2005 yılında yeteri kadar iş yapıldıktan sonra profesyonelleştikten sonra daha resmi ve daha iyi bir hizmet verebilmek adına Dermanlı Makine SAN.TİC. LTD.ŞTİ olarak kurulumunu gerçekleştirdi. Gidip kendi gözleri ile görmek isteyenler için de Ümraniye’de bir showroom yapılmaktadır. Buraya giderek hem ürünleri görebilirsiniz hem de firma hakkında çok daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Eğer mesafe çok uzak kalıyorsa da hemen resmi internet adresi üzerinden aklınızda olan soruları önerileri iletme şansınız bulunmaktadır. Yukarıdaki adreslere tıklayarak resmi adrese ulaşıp hem ürünlere hem de firmaya ulaşabilirsiniz. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023