Tesettür Gelin Başı Modelleri

Tesettür Gelin Başı Modelleri
Tesettür Gelin Başı Modelleri Harun Baskan
Bu içerik 1238 kez okundu.
Reklam

                 Kış bitiyor, düğünler başlıyor. Gelin adayları mağazaları bir bir arşınlıyor ve gelinliklerini çoktan seçtiler bile… Ayakkabısıydı, takısıydı, çiçeğiydi, düğün salonuydu derken her bir hazırlık yavaş yavaş tamamlanıyor. Fakat bir şey var ki ince ama önemli bir detay olan gelin başları… Gelin başları bir gelini bütüne ve mükemmelliğe kavuşturan en önemli unsurlardandır. Nasıl ki mavi olmadan deniz, deniz olmuyor;  yeşil olmadan ağaç, ağaç olmuyorsa; gelin başsız gelin, gelin olmuyor.

Dilerseniz saçınızı açtığınız gelin başları yapabilirsiniz veya kapalı gelin başı (tesettür gelin başı) tercih edebilirsiniz. Birçok aksesuarla süslenen gelin başı modelleri arasından seçim yapmakta zorlanıyorsanız, tasarımcınıza da güveniyorsanız bu işi tasarımcınızın maharetli ellerine bırakabilirsiniz. Diğer bir seçenek olam mevcut modelleri de değerlendirebilirsiniz. Ürün kataloglarından size en uygun modeli arayabilir ve seçebilirsiniz.

Tesettür gelin başı için yeni yılın modelleri şimdiden belirlendi. Yaz yaklaştıkça tasarımcılar, model sayılarını arttırmakta ve tasarımlarına yeni ürünler eklemektedir. Düğün için henüz vaktiniz varsa, biraz daha düşünüp daha uygun seçenekleri ve daha hoş yeni modelleri bekleyebilirsiniz. Zamanınız kısıtlıysa mevcut seçenekler de değerlendirilebilir. Genel itibariyle kapalı gelin başı modelleri için gelinlik sadeyse gelin başı biraz daha şatafatlı tercih sebebi, eğer gelinlik gösterişliyse de bu sefer gelin başı sade seçiliyor. Sizin de bunun dengesini iyi sağlamanız gerekir. Eğer doğru seçimler gerçekleştirmezseniz, abes bir görüntüyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023