​Tanıtım Yazısı ve Backlink Paketleri

​Tanıtım Yazısı ve Backlink Paketleri
​Tanıtım Yazısı ve Backlink Paketleri Harun Baskan
Bu içerik 796 kez okundu.
Reklam

            Popüler site olmak için yapılacak çalışmalardan biri olan tanıtım yazısı, sitenizin başka sitelerde, çalışmalarınızı anlatan ve linkinizin de bulunduğu yazıların yazılması işlemidir. Amaç, sitenize yönlendirmedir. Kısa ve öz anlatırsak, tanıtım yazısı nedir? Sorusuna, sitenizin başka sitelerde tanıtılması ve yönlendirilmenin gerçekleştirilmesidir.

 

 TANITIM YAZILARI PAHALI MI?

 

            Tanıtım yazılar paket usulü ile piyasa sürülmektedir. Paket usulünde, Google indeks, alexa, aylık gösterim sayısı ve domain yaşı gibi faktörler vardır. Bu faktörlerin sayı bakımından farklılık göstermesi, tanıtım yazısı fiyatları kategorisinde değişikliğe sebep olacaktır. Ayrıca tanıtım yazısı paketleri 80 lira ile 1500 lira arasında değişmektedir. Aylık ödeme şekilleri ile tanıtım yazısı fiyatları belirlenmektedir. Aylığınızı ödediğiniz sürece, tanıtım yazısı yazılmaktadır.

 

 SEO ÇALIŞMASIYLA LİDER OLUN

 

            Arama motorlarında, özgün makale çalışmalarıyla, anahtar kelime çalışmalarıyla, üst sıralara gelmek için seo çalışması yaptırmak gerekir. Seo çalışmalarında seo paketleri farklılık göstermektedir. Yapılan hizmetin adedine göre paketler fiyatlandırılmaktadır. Ayrıca başka sitelerden yönlendirme işlemi olan backlink paketleri de, sitenize olan ziyaretçi sayısını artıracaktır. Burada önemli olan doğru sitelerle çalışmaktır.

 

Tanıtım Yazısı ve Backlink Paketleri : www.tanitimyazisiseo.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023