Yeni ve Modern Görünümlü İğne Oyası Modelleri

Yeni ve Modern Görünümlü İğne Oyası Modelleri
Yeni ve Modern Görünümlü İğne Oyası Modelleri
Bu içerik 2448 kez okundu.
Reklam

 

El işleri konusun da en zor ve en eğlenceli işlerden biri olan iğne oyaları, muhteşem tasarımları ve çeşitleri ile göz dolduruyor. Eskiden kullanılan dantellerin yerini doldurmaya çalışan iğne oyaları, artık birçok alanda en çok tercih edilen modeller arasında yerini alıyor. Evlerimiz de ya da çeyizlerde sıklıkla rastladığımız ve kullanmak istediğimiz iğne oyası modelleri son çıkan modern çizgilere sahip olan modelleri ile dikkat çekiyor. Türklerin gelenek ve göreneklerinde çeyizin ayrı bir yeri vardır. El emeği göz nuru ile yapılmış olan iğne oyaları mutlaka bulunmalıdır. Son zamanlarda kadınların muhteşem hayal gücü sayesin de havlularımız da da iğne oyası modelleri görmemiz mümkün hale geldi.

İğne Oyaları ile Kazanç Sağlamak Mümkün Müdür?

 

Ekonomik koşulların zor olması da artık bayanları çalışma hayatının içine sokmaya başladı, ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen bayanlar, evlerinde göz nuru ve emek harcayarak çeşitli el işleri ve iğne oyası modelleri yapabilirler. Böylece bunları satarak kazanç elde edebilirler. İsterseniz çarşı, pazarda kendiniz satabilirsiniz, isterseniz de bazı esnaflarla anlaşarak, ürünleriniz koyarak satışını yaptırmanız mümkündür. Zahmetli bir iş olması iğne oyası modelleri ile yapılan işlerin de oldukça pahalı olmasını sağlamıştır. 

İğne Oyaları Nerelerde Kullanılır?

İğne oyalarının kullanım alanları geniştir. Çeyizlerden, havlulara, yazmalardan tülbentlere ve artık aksesuarlar bile bununla yapılmaya başladı. İğne oyaları modelleri ile artık çok şey yapabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey iğne oyasının nasıl yapıldığını öğrenmektir. Bunun için de isterseniz açılmış olan kurslara katılabilir ya da internette var olan çeşitli video kanallarına bakarak ta iğne oyası modelleri videolarına ya da çeşitli sitelerde yer alan açıklamalı anlatımlar sayesin de muhteşem anlatım ve videolarla öğrenebilirsiniz. Adım adım yapılışları anlatılan bu modeller yüzlerce model çeşitliliğine sahiptir. 

İğne Oyası Yapılışı

El emeği göz nuru fazlaca isteyen iğne oyaları, birbirinden güzel ve şık modelleri ile dikkat çekiyor. İğne oyası modelleri eskiden bilinen modellerinin yanı sıra, farklılaşarak, kendini güncelleyerek değişik modellerini her sezonda piyasalara sürmektedir. Her şeyin modası var örgülerin, dantelin, yazmaların, oyaların her şeyin bundan iğne oyaları da nasibini alarak, farklılık yaratmaya devam ediyor. İğne oyası yapılırken çok fazla teknik kullanılır. Düğüm ve zürafa temelini oluşturarak iğne oyası modellerini istediğiniz zaman ister hobi olarak, isterseniz de kazanç sağlamak amacı ile yapabilirsiniz. Facebook ya da ınstagram kullanıcıları için de sosyal medya da yayınlanan yüzlerce iğne oyası modellerini inceleyerek sizin de yapmak isteyeceğiniz bir modeli bulmanız çok ta zor olmasa gerek.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023