Cennete Açılan Bir Kapı

Oldukça artış gösteren günlük kiralık daire seçenekleri son zamanlarda işletme haline gelmiştir. Durum böyle olunca günlük kiralık hizmeti veren yerlerin hizmetleri yasalarla da desteklenmiştir.

Cennete Açılan Bir Kapı
Cennete Açılan Bir Kapı
Bu içerik 955 kez okundu.
Reklam

Oldukça artış gösteren günlük kiralık daire seçenekleri son zamanlarda işletme haline gelmiştir. Durum böyle olunca günlük kiralık hizmeti veren yerlerin hizmetleri yasalarla da desteklenmiştir. Bu hizmeti verenler emlak vergisinin yanı sıra ticari anlamda da vergi ödemektedirler.  Ev sahiplerine aylık standart sabit kira seçeneğinden fazla getiri sağlaması nedeni ile oldukça yaygınlaşmıştır.

Günlük kiralık ev seçenekleri her yerde yaygınlık göstermesinin yanı sıra büyük şehirlerde ve özellikle üniversitelerin bulunduğu alanlarda daha yaygın bir hale gelmiştir. Bunlardan biride Bursa’da Uludağ Üniversitesi’nin bulunduğu yer olan Görükle’dir. Görükle günlük kiralık seçenekleri oldukça fazladır. İnsanlara otelde konaklama seçeneği yerine ev rahatlığında hizmet sunan işletmeler fazlaca tercih edilmektedir.

Görükle günlük kiralık daire fiyatları 50TL’den başlayan ve her bütçeye hitap eden fiyat seçenekleri ile sunulan hizmete göre farklı fiyat artışları gösterebilmektedir. Görükle günlük kiralık ev üniversite yerleşkesinin içinde bulunması nedeni ile hem öğrencilere hem de kısa süreli ziyaretler için insanlara hizmet vermektedir.

Görükle günlük kiralık hizmetleri oldukça fazladır. Bunun nedeni dışarıdan oldukça fazla ziyaret alması ve öğrenci yoğunluğunun fazla olmasıdır. İnsanlara ev rahatlığı hizmeti sunan ve yüksek otel ücretlerinden daha uygun fiyatlara mal olması nedeni ile sıkça tercih edilir. Sizlerde Görükle’de konaklarken ev rahatlığında hizmet almak isterseniz insanlara sunulan birçok günlük kiralık seçeneğinden birini tercih edip orada kalabilirsiniz. Kaynak: http://goruklegunlukevkiralama.com/

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023