Moda dergisi tadında bir site: Pembebigudi

Moda dergisi tadında bir site: Pembebigudi

Moda dergisi tadında bir site: Pembebigudi
Moda dergisi tadında bir site: Pembebigudi Harun Baskan
Bu içerik 1516 kez okundu.
Reklam

Hepimiz bir şekilde ayda bir çıkan dergileri yakından takip etmişizdir. Bende moda dergilerine yüklü paralar ödeyen kadınlardandım. www.pembebigudi.com sitesi ile tanışmam ile her şey değişti. Birbirinden güzel görselleri, bir kadın için modadan makyaja her şeyi sunuyor olması beni çok etkiledi. İlk zamanlar tereddütlüydüm çünkü birçok site başlarda güzel şeyler paylaşır ve ardından ya gündemi takip etmez ya da eski bilgiler paylaşırdı fakat Pembebigudi farklıydı. Her zaman güncel ve birbirinden yeni haberler ile sitenin her zaman modayı önden takip ettiğini fark ettim. Zaman içinde bu durumun sadece moda için değil; saç bakımı, çocuk bakımı ve makyaj trendi için de geçerli bir durum olduğunu anladım.

Siteye hızlı bir şekilde üye oldum ve bu sayede yüklenen yeni içeriklerden haberdar olma lüksüm oldu. Moda bölümünde sadece kıyafetin değil aynı zamanda dekorasyon ile ilgili bilgilerin de yer alması beni gerçekten çok mutlu etti çünkü site modanın sadece kıyafetler ile sınırlı olmadığını fark etmiş bir kadroya sahipti.

Yeni sezona dair tüm giyim bilgilerini alabileceğiniz, markaların ürün tanıtımlarını takip edebileceğiniz, hangi tarzın sizi yansıttığını öğrenebileceğiniz, hangi aksesuarı nasıl değerlendirebileceğiniz, evdeki malzemeler ile kendinize nasıl bakım yapacağınızı size sunan yani hem kesenizi hem de sizi düşünen bir site arıyorsanız; Pembebigudi ile siz de dergi almaya son vereceksiniz demektir. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023