Damak Tadınıza Hitap Eden Tarifler

Yemeklerinizde başlangıç olarak ya da ana yemek olarak sunacağınız sulu yemekler elinizdeki sebze, bakliyat ve et ürünlerinizi kullanmanız için güzel bir fırsat olacaktır.

Damak Tadınıza Hitap Eden Tarifler
Damak Tadınıza Hitap Eden Tarifler
Bu içerik 954 kez okundu.
Reklam

Yemeklerinizde başlangıç olarak ya da ana yemek olarak sunacağınız sulu yemekler elinizdeki sebze, bakliyat ve et ürünlerinizi kullanmanız için güzel bir fırsat olacaktır. Sulu yemek tarifleri kullanarak; fasulye yemeği, patates yemeği gibi birçok yemek yapabilirsiniz.

 

Kabarmış Poğaçalarla Keyif Yapmak

 

Poğaçalarınızın kabarmasını istiyorsanız kabartma tozlu poğaça yapabilirsiniz. Bu poğaçayı yapmak için kullanmanız gereken malzemeler; 2 yumurta, 1 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı yoğurt, aldığı kadar un, tuz, kabartma tozu, susam, çörek otu kullanıyoruz. Yumurtalardan birini üzeri için ayırıyoruz. Tüm malzemeleri karıştırıp unu yavaşça ekleyerek hamurumuzu yoğuruyoruz. Küçük toplar halinde bezeler alıyoruz ve yuvarlıyoruz. En son üzerine yumurta sarısı sürüp susam ve çörek otu serperek önceden ısıttığımız 180 derece fırında pişirerek servis yapıyoruz.

 

Konsepte Göre Yemek Yapmak

 

Sizde ne yemek yapsam diyorsanız elinizdeki malzemelerle birçok çeşit yapabilirsiniz. O güne hitap edecek yemekler yaparak misafirlerinizi ya da ev halkınızı memnun edebilirsiniz. Özel günlerde hamur işleri, pastalar, kurabiyeler yapabilir, normal günlerde sulu yemekler tariflerini porsiyon.com’dan tercih edebilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023