Müteahhitlik, Turizm ve Yatırım Sektöründe Diler

Müteahhitlik, Turizm ve Yatırım Sektöründe Diler

 Müteahhitlik, Turizm ve Yatırım Sektöründe Diler
 Müteahhitlik, Turizm ve Yatırım Sektöründe Diler Harun Baskan
Bu içerik 829 kez okundu.
Reklam

Kıbrıs genelinde İnşaat, Müteahhitlik, Turizm ve Yatırım sektörlerinde faaliyet gösteren firmamız, 11 yıldır sizlerle çalışmaktan dolayı gurur duymaktadır. Yılların vermiş olduğu bilgi birikimiyle hareket eden firma Kuzey Kıbrıs'ın önde gelen isimlerinden birisi olmayı başarmıştır. Kuruluşundan bu güne kadar bölgede isminden sık sık söz ettirmekle kalmamış zamanla dışa açılım hamlelerinde bulunarak son dönemde yavaş yavaş bölgesellikten sıyrılarak daha global bir şirket olma yolunda emin adımlar atmıştır. 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Gazimağusa bölgesinde bulunan firmamız inşaat, turizm, hizmet sektörü, gayrimenkul, yatırım olmak üzere beş sektörde faaliyet göstermektedir. Uzun yıllardır bu sektörlerde aktif olarak yer aldığı gibi aynı zamanda spor, eğlence, işletmecilik alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam etmektedir. 11 yıldır süre gelen başarısının arkasında her zaman müşterilerinin memnuniyetini barındıran firma, temel prensip olarak her zaman bu durumu ön planda tutmuştur. Özellikle müşterilerin karşı karşıya kaldığı en ufak sorunda bile hızlı bir çözüm yolu bulan ve müşterilerin memnun kalabilmesi için çalışmalarına aralıksız devam eden personeller sayesinde uzun süredir sorunsuz bir hizmet ağı oluşturulmuş durumda.

Firma olarak müşteri odaklı çalışmalar yürüttüğü için sadece maddi kazanımlar elde etmekle kalmayıp manevi kazanımlarda elde etmektedir. Bu alanlarda da aktivitelerde bulunan firma özellikle eğitim, çevre, kültür-sanat ve spor alanlarına faaliyetlerine devam eden farklı kurumsal sosyal sorumluluk ve sponsorluk projelerini hayata geçirmektedir.

Yaptığı tüm yatırımlarda ve katılım sağladığı aktivitelerde her zaman ülke ekonomisini ve ülke istihdamına katkı sağlamayı amaçlamaktadır. Özellikle katılım sağladığı tüm organizasyonlarda toplumun refah düzeyini geliştirmek ve gelişimin ekonomik, kültürel, sosyal ve çevresel açıdan sürdürülebilirliğini sağlamaktır.

Geniş bir vizyona sahip olan firma bu kapsamda sadece Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Gazimağusa bölgelerinde faaliyetlerini sınırlamayarak tüm ülke ve ülke dışı bölgelere ulaşmayı amaçlamaktadır. Bu amaç doğrultusunda yatırımlarını gerçekleştiren ve teknolojik yatırımlara da yer veren firma, kısa süre içerisinde daha güçlü, daha fazla bölgeye hitap eden bir grup haline gelecektir.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023