Nikah Şekeri

2017 Nikah şekeri modelleri , şişe nikah şekeri modelli,osmanlı figur nikah şekeri

Nikah Şekeri
Nikah Şekeri Harun Baskan
Bu içerik 2387 kez okundu.
Reklam

2017 nin ilk günlerinde hayallerimiz doğrultusunda yeni yılın planlarını yapmaya başladık bile.Özel davetler için kıyafet seçimleri ,davetiniz için mekan seçimi ,erken rezervasyon balayı otelleri...Tüm bunlar etkileyici bir günde kusursuz bir davet ve hayatınız boyunca unutulmayacak ,hatırası hep aklımızda kalıcak bir gün için.Bu tatlı telaş içerisinde yeni tutulan bir ev ve içerisinde yer alacak süslere kadar dikkatlisiniz.Tüm bunların çerçevesine baktığımızda Sade Tasarım olarak sizler kadar heyacanlı ve yarın için umut doluyuz.Sade Tasarım özel günlerinizde ( nikah,nişan,davet,bebek doğum günü vb ) dünden bugune sizlerle.Sade Tasarım Nikah Şekeri anlayışına yeni bir soluk getiriyor.Sizlerde hazırsanız eşsiz tasarım harikası Nikah Şekeri modellerimizle sizleri tanışmaya davet ediyoruz.

2017 Nikah Şekeri Modelleri

Şişe Nikah Şekeri

Derin Mavi - Şişe Nikah Şekeri

Mavinin tonlarında hazırlanan bu model davetlilerinizde tatlı bir deniz esintisi hissettirmek için tasarlanmıştır.

şişe nikah şekeri

Derin Mavi tasarımımız ile birlikte nikah şekeri tasarımına yeni bir boyut getiriyoruz.Üzerinde nazar boncuğu takılı hasır tasarımlardan sizlerde sıkıldıysanız.Davetlilerinize etkileyici bir görsellik sunmak istiyorsanız bu model tam da sizin için.Unutulmaz bir günün hatırası davetlileriniz tarafından 2 3 gün saklanıp daha sonra çöpü boylamasın...

Davetlilerinizin vitrininde etkileyeci görselliği ile nikahı nişanı olacak komşuları geldiğinde bakın boyle modellerde var diyerek sevinçle ortaya çıkartabilecekleri Derin Mavi ürünümümüz ile sizde davetlilerinizin zihninde özel bir yer edinin.

Görsel tonlaması Denizin maviliği ve gökyüzünün maviliğinin buluştuğu hayallerin ortak noktası ufuk çizgisini davetlilerinizde anımasatıcaktır.

Sizde Derin Mavi ürünümüze ve Şişe Nikah şekeri modellerimizle tanışmaya davetlisiniz.

Asil Duruş - Osmanlı Figurlu Nikah Şekeri

Asil duruş işimli bu urunumümüz davetlilerinizde tarihin ihtişamını ,geleneklerinize bağlılığını hissetirebilemeniz için tasarlanmıştır.

Osmanlı Figürü Nikah şekeri

Üzerinde yer alan taş detaylar davetlilerinize kendilerini değerli hissettrirecektir.Nikah Şekeri modelleri arasında en çok beğenilen ve tercih sebebi olan Asil Duruş isimli bu modelimiz son yıllarda ülkemizde yayınlanan Muhteşem Yüzyıl vb prodüksiyonlarla trendliğini yeniden kazanmıştır.

Üzerinde yer alan tül detay istediğiniz renklere göre seçilebilmektedir.

Sizde nikah şekeri modellerimiz içerisinde yer alan şişe nikah şekeri modellerimizden olan Osmanlı figurlerinin yer aldığı Asil Duruş ile etkileyici olan gününüzü davetlilerinde daha da değerli hissetirin.Osmanlı figuru nikah şekeri

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023