Özel Agario Private Server Sunucuları 2017

Özel Agario Private Server Sunucuları 2017

Özel Agario Private Server Sunucuları 2017
Özel Agario Private Server Sunucuları 2017 Harun Baskan
Bu içerik 2152 kez okundu.
Reklam

               Agario private server sunucuları web tarayıcı oyunlarının en cok hit alan bir numaralı oyunudur. Agar.io oyunu da piyasaya ilk çıktığı zaman dan bu yana birbirinden güzel, farklı ve önemli oyun türlerini geride bırakmış, böylelikle ne kadar popüler bir oyun olduğunu milyonlara duyurmuştur. 

               Bu sayede isteyen herkes dilediği gibi agar io game oyunu oynayarak eğlenceli zaman geçirebilir. Birçok interaktif oyunlar arasında en cok tutulan  milyonlarca oyun severleri bulunan ve bilhassa ülkemizde en coktutulan online oyun ilk oyun dünyasına çıktığı an  online oyunlar arasında fırtına gibi esmekteyken, Sosyal medya gibi facebook, twitter, sözlük ve forum sitelerinde tanıtılmaya başlamasıyla beraber ciddi bir hayran kitlesi olduğunu fark ettirmiştir.  En önemli detayı da agario private server gibi birçok oyun sunucularıda dikkat çekmektedir. Bu detaya girmeden önce oyun nasıl bir mantığa sahip, nasıl haraket edilip oynanır, bu oyunun asıl amacının ne olduğu ögrenilmelidir. Bu bilğiler doğrultusunda oyun tam anlamıyla kavranabilir ve eğlenceli bir hal alarak karakter isminizi sosyal medyalarda, youtube gibi büyük video platformlarında paylaşıldığını görürsünüz.

Özel Agarip Private Server Nasıl Bir Oyundur?

               Tüm dünyanın hayran kaldığı en haraketli muhteşem grafik tasarımı ile interaktif oyunlardan bir tanesidir. Web tarayıcı oyunları denildiğnde ilk göze çarpan ve her anlamda farklılığını göstererek birçok oyunu geride bırakmış adından bi hayli söz ettirmiştir. Agar.io oyununa giriş yapmak için agariowun.com sitesine gidilebilir veya agario kelimesine tıkladığınızda doğrudan giriş yapabilirsiniz. Oyuna dahil olduğunuz an en heyecanlı bölüm ise karakterinize isim belirlemek olacaktır. Çünkü oyun içerisnde karakterinize şekil vermek yapacagınız yüksek skorlar oyun içerisindeki hamlelerle agariot oyun severleri arasında isminizin tanınacağı anlamına gelmektedir.

 

               Agar.io oyununa girdiğiniz an yuvarlak hüçre ile oyuna dahil olursunuz, bakteri veya virüs olarakta nitelendirilebilir. Oyunun asıl amacıda bu olmaktadır. Oyun içerisnde bulunan etrafa yayılmış ufak bakterileri toplayarak karakterinizi büyütebilirken kendinizden ufak rakiplerinizin bakterilerini yiyerekte hızlı bir şekilde büyüme kat edebilirsiniz. Zaman ilerledikce karakterinizin büyüdüğü gözlemlenir etraftaki yemleri yemeye devam ederken rakiplerinizide kolay hamlede alt edebilirsiniz. Oyun içerisindeki rakiplerinizi yiyerek yüksek skorlar elde edebilir skor tablosuna isminizi yazdırabilirsiniz. en iyi 20 oyuncular arasında yer alırsanız anlık oynuyanmilyonlarca kişi isminizi görebilir.

 

Agar.io Kontrol Tuşları Nedir?

               Oyunun genel anlamda iki ana tuşu oldukca aktiftir. W tuşu ile karakteriniz yeterli büyüklüge geldiğinde etrafınıza yemleme yapabilir, arkadaşlarınıza yardım edebilirken düşmanlarınızada tuzaklar hazırlayabilirsiniz. Agariot oyununun diğer tuşu ile space yani boşluk tuşu da oyuncunun karakterinin bölünmesini sağlamakla kalmayıp bölündükçe karakterinize hız katabilirsiniz.

 

Sizler de agario macerası serüvenine katılabilir ve en eglenceli oyunları bu sayede deneme şansına sahip olarak mutlu olabilirsiniz. İyi oyunlar
 


 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023