Büyütücüler Gerçekten Etkili mi? Test Ettik

Büyütücüler Gerçekten Etkili mi? Test Ettik

Büyütücüler Gerçekten Etkili mi? Test Ettik
Büyütücüler Gerçekten Etkili mi? Test Ettik Harun Baskan
Bu içerik 4422 kez okundu.
Reklam

Okurlarımızdan son dönemlerde sıklıkla penis büyütücü ürünlerin etkisinin olup olmadığı hakkında çeşitli soruları sık sık almaya başladık. Bu konu ile ilgili olarak 4 tane denek bulduktan sonra büyütücü ürünler satan firmalara araştırma yapacağımıza dair mail gönderdik. Başvuru yaptığımız 23 firmadan sadece 2 tanesi bize ücretsiz penis büyütücü gönderebileceklerini belirttiler. Olunlu geri dönüş sağlayan firmalardan birisi herkesin de bildiği PeniXL krem firması iken diğeri ise yine bu firmanın alt firması olan penis büyütücü pompa firması oldu. Akabinde kendi bütçemizden 2 farklı firmadan da penis büyütme hapı siparişi vererek deneklerimiz üzerinde 3 ay uyguladık.

Firmaların özel izinleri olmadığından dolayı ücretini ödeyerek satın aldığımız büyütücü ürünlerin isimlerini açıklayamamaktayız fakat sadece hap konseptinde ürünler olduğunun bilgisini verebiliriz. Bütün ürünlerin içerisinde çıkan kullanım prospektüsünde 3 ay boyunca düzenli olarak kullanılması gerektiği yazmaktaydı. Bunun için büyütücüleri kullanacak olan arkadaşlarımıza kullanım talimatlarına uyması gerektiklerini belirterek testimize başladık.

3 aylık süreç sonunda http://penisbuyutucupompa.web.tr/penis-buyutucu-pompa-kullanimi/ sitesinden sponsor olarak aldığımız büyütücü pompayı kullanan deneğimizin penis boyunda 4 santim civarında büyüme meydana geldi. PeniXL büyütücü krem kullanan arkadaşımızın penis boyunda ise 6 santim büyüm meydana geldi. Her iki kobayın da ortak açıklaması ilişkilerinden daha çok zevk aldıkları, erken boşalma problemlerinin kalmadığı ve ilişkilerinin aralarındaki sürenin çok kısaldığı dilediği zaman ilişkiye girebildikleriydi.

Sponsorluk teklifimizi reddeden ve kendi bütçemiz ile satın aldığımız iki farklı marka büyütücü hap kullanan kişilerin ise penis boylarında herhangi bir değişkenlik gözlenemedi. Sadece kullanım esnasında büyütücü hapların sertleştirmeye faydasının olduğunu belirttiler.

Yapmış olduğumuz bu deneyden çıkardığımız sonuç, denediğimiz büyütücü hapların hiç birisinin penis büyütmeye faydasının olmadığı oldu. Sonuç aldığımız ürünler ise sadece penis büyütücü pompa ve büyütücü kremler oldu. Tabi ki burada bahsettiğimiz bizim denediğimiz ürünler olup, diğer büyütücü pompa ve kremler hakkında net bir şey söylemek doğru olmaz.

  Free University of Colombia tarafından da tavsiye edilen penis büyütücü pompa sadece penis büyütmeye değil aynı zamanda prostat hastalığının ve sertleşme sorunlarının tedavisinde de kullanılmaktadır.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023