LR Katalog'undan Olgun Ciltlere Uygun Olan Lüks ve Etkili Bakım Seti

LR Katalog'undan Olgun Ciltlere Uygun Olan Lüks ve Etkili Bakım Seti

LR Katalog'undan Olgun Ciltlere Uygun Olan Lüks ve Etkili Bakım Seti
LR Katalog'undan Olgun Ciltlere Uygun Olan Lüks ve Etkili Bakım Seti Harun Baskan
Bu içerik 822 kez okundu.
Reklam

Cilt konusu bayanlar için önem arz ederken artık cilt ile ilgili bakımlara birçok erkek de ilgi göstermeye başladı.  Olgun ciltlerin problemleri daha  yaygın olup çözülmesi zor gözükebilir ancak henüz o cilt LR katalogundan herhangi bir ürün ile karşılaşmamıştır. Beauty Diamonds seti içerisinde gündüz kremi , gece kremi  ve göz kremi bulunmaktadır. Gündüz kremi 50 ML olup ipek kadar yumuşak olup cildin kırışmasını önlemeye kırışıklıkların azalmasına neden olmaktadır. Cildi sıkılaştırmak konusunda oldukça başarılıdır. Ayrıca cildinizde hücreler kendini yenilerken bu duruma da destek olmaktadır. Fiyatı ise sadece 89.90 TL olarak belirlendi.

Ürünlerin 50 ML olması sizi endişelendirmesin isterseniz iki katını yani 100 ML paketlerini de alabilirsiniz ancak fiyatlar tabi ki artacaktır. Bazen set içerisine dahil olmayan ürünlerde bulunmaktadır örneğin Tonik gibi. Bu ürün aslında en olması gereken üründür çünkü kullanacağınız kremlerden önce tonik ile bir temizleme yapmanız gerekmektedir. Ancak sıradan bir tonik olmaması farkını yaşlanmayı engellemesi ile ortaya çıkıyor. 125 ML olan tonik 33.90 TL olup karma ciltlerde bile kullanılabilir.

Aloe Vera Ürünlerinden  El Kremi

Kış ayları geldiği zaman vücudumuz elbette kendisini buna göre ayarlamaktadır ancak bazen soğuklar cildimizin buna dayanamayacağı noktaya ulaşabilmektedir. Bu durumda cildimize yardımcı olmamız gerek. İşte o yardımcı olarak da devreye Aloe Vera ürünlerinden  içeriği oldukça zengin olan el kremi girecektir. Krem içerisinde badem yağı içermektedir. Bu da demek oluyor ki sürdüğünüz kısım bir hayli vitamin ile desteklenerek cilde yardımcı olacaktır. Özellikle elleri kuruyan kişiler bu konuda çok şanslılar çünkü bu krem oldukça başarılı olup çok rahatlıkla sorunların üstesinden gelebilir. Eğer ürünü internet üzerinden alacaksanız ki başka yerden eğer almak isterseniz yasak olduğunu bilmeniz gerekmektedir. İnternet üzerinden %40 indirimli fiyatı ile satın alabilirsiniz. Fiyatlar konusunda güncellemeler yapılmaktadır ancak internet her zaman avantajlı olacaktır.

LR Kullanıcılarından Yararlı Bilgiler

LR kullananlar birer deneyim olarak görülebilir. Her bir kullanıcı bir diğer kullanıcı için bir deneyim olarak görülebilir. Kullanıcılar da açıklamalardan çok diğer kullananların ürün hakkında yorumlarını merak ederler çünkü bir ürünü deneyen ile satışını yapan kişi arasında güveneceği kişiyi seçtiği zaman genelde ürünü daha önce deneyen kişi oluyor. Bu durumda LR markası da diğer deneyecek olanlar için bir panel oluşturdu ve burada LR kullanıcıları arasında oluşan bir ortam ile  kullanıcılar birbirleri ile deneyimlerini paylaşır oldu. Deneyimlerini paylaşan kullanıcılar birbirleri arasında kullandıkları ürünleri anlatmaktadır. Siz de bu ürünlerden bir tanesini kullanacaksanız buradan kullanacağınız ürün ile ilgili yorumlara bakabilir veya aklınızdaki soru yazılmamışsa bir soru da siz sorarak uzmanların bir tanesinden yardım alabilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023