Promosyon Konusunda Düzenleme

Yaklaşık 12 milyonu ilgilendiren promosyon haberleri ile ilgili detaylı bilgiye ulamayı bekleyen pek çok kişi son dakika ekonomi haberleri ile ilgili gelecek açıklamaları beklemektedir.

Promosyon Konusunda Düzenleme
Promosyon Konusunda Düzenleme
Bu içerik 779 kez okundu.
Reklam

Yaklaşık 12 milyonu ilgilendiren promosyon haberleri ile ilgili detaylı bilgiye ulamayı bekleyen pek çok kişi son dakika ekonomi haberleri ile ilgili gelecek açıklamaları beklemektedir. Gelecek haberle ilgili pek çok kişinin umudu da artacaktır. Emeklileri yakından ilgilendiren promosyonlar ile ilgili haberler kesinleştiğinde son dakika olarak haber veren sitelerde yer alacaktır.

 

Müezzinoğlu'ndan Açıklama

Promosyon ile ilgili düzenlemeler 15 Temmuz darbe gecesinden önce konuşulmakta idi. Kanlı darbe girişimi nedeni ile promosyon ile ilgili görüşmelere bir süre ara verilmek zorunda kalınmıştır. Son açıklamalara göre promosyonların yılsonu gelmeden verileceği ile ilgili gelişmelerin olduğu paylaşıldı.

 

Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu promosyonla ilgili çalışmalarda kat edilen yolları açıkladı. Buna göre emeklilere promosyon 3 aşamalı olarak verilecektir. Promosyon alacak kişilerin maaş durumları göz önünde bulundurulacaktır. Maaşların 3 aşamalı olarak ayrılmasının ardından maaşlara denk düşecek şekilde promosyon verileceği duyuruldu. Maaşlar bin TL ve altında bin TL ile iki bin TL arasında ve iki bin TL'den fazla olacak şekilde 3 aşamalı olarak ayrılan düzenlemede kişilere 120 TL ile 450 TL arasında promosyon verileceği gündemde konuşulan konular arasında yer almaktadır.

 

Başbakan Onaylayacak

Promosyon müjdesini vermesi üzerinde kesinliğe kavuşmayan duyuru pek çok kişinin gözünün promosyon haberinde olmasına neden olmuştur. Başbakan Çalışma Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile görüşmeler yaptığını ve çalışmaların değerlendirileceğini ifade etti. Bankaların promosyonlar ile ilgili düzenlemelerinin ardından Çalışma Bakanlığında çalışmaların yürütüldüğü haberinin yayılması üzerine pek çok kişi promosyonun onaylanacağı günü merak etmektedir.

 

Promosyonun ne zaman onaylanacağı ile henüz kesin bir tarih yoksa da 2016 yılının sonuna doğru promosyonun onaylanacağı konuşulmaya başlanmıştır. Promosyon ile ilgili duyurunun ardından kimlerin en kadar promosyon alacağı da konuşulmaya başlanmıştır. Emeklileri yakından ilgilendiren promosyon duyurusuna göre maaşlara promosyonun 3 aşamalı şekilde verileceği açıklandı. Emeklilere en az 120 TL promosyon verileceğini duyuran Çalışma Bakanı en çok 450 TL promosyon verileceğinin mesajlarını da verdi. Promosyonlar ile ilgili Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı açıklama pek çok emekli tarafından beklemektedir. Promosyon haberi ile pek çok emeklinin yüzünün güleceği düşünülmektedir. Emeklileri yakından ilgilendiren promosyonun 2017'den önce verileceği duyurulmuştur.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023