Bioxcin Ürünleri

Saç bakımı yapılırken dikkat edilmesi gerken en önemli konulardan bir tanesi seçilen ürünlerin saç tipi ile eşdeğer olmasıdır. Saç kökleri hassas bir yapıya sahiptir.

Bioxcin Ürünleri
Bioxcin Ürünleri
Bu içerik 1261 kez okundu.
Reklam

Bioxcin Ürünleri

Saç bakımı yapılırken dikkat edilmesi gerken en önemli konulardan bir tanesi seçilen ürünlerin saç tipi ile eşdeğer olmasıdır. Saç kökleri hassas bir yapıya sahiptir. Bu nedenle kullanılan her şampuan saç tellerine yarar sağlamamaktadır. Kadın ve erkeklerin saç derisi birbirinden farklı olması nedeniyle de birçok ürün kendi arasında ayrılmaktadır. Tüm bunlara karşın geliştirilen saç bakım markası Bioxcin kullanıcılarının yorumlarını esas alarak en iyi formülleri geliştirerek saçın ihtiyacına yönelik ürünler sunmaktadır. Biota laboratuvarında uzman dermatologlar eşliğinde hazırlanan formüller kepeklenme, saç dökülmesi, saç çıkarma gibi birçok soruna çözüm bulmaktadır. Bilim, teknoloji ve doğal bitki özlerinden faydalanarak üretilen formüller insanların saçlarına daha fazla özen göstermesini teşviklendirmektedir. Kısa sürede olumlu sonuçlar veren Bioxcin saç ürünleri çevresel faktörler ve dış etmenlere karşı da saçı koruyarak hemen yağlanmasını veya kurumasını önlemektedir. Bioxcin ürünlerini dermokozmetika sitesinden rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

Bioxcin Genesis Şampuan

Kepek, saç derisinin köklerinde gelişen döngü esnasında ölü derinin kendini atması sonucunda meydana gelmektedir. Kadın ve erkek tüm bireylerde ve yaş gruplarında gözlenen cilt sorunlarından biri olan kepeklenme pul pul görünümü ile kişinin psikolojisini olumsuz olarak etkilemektedir. Bu nedenle geliştirilmiş Bioxcin Genesis Serisi saç derisinde oluşan kepeklenmeyi önleyerek her cilt tipinde meydana gelen sorunların kalıcı olarak giderilmesine yardımcı olmaktadır. Yağlı, kuru, normal tüm saç tiplerine özel olarak geliştirilmiş ürünleri ile kullanıcıların huzuruna sunulmaktadır.

Bioxcin Quantum Şampuan

Bioxcin markasının ürettiği yeni saç bakım serisi olan Quantum, saça dolgunluk ve hacim vererek hassas, yağlı ve kuru saçlar için ayrı tüm kepeklenme ve saç dökülmesi sorunları için ayrı bir formül geliştirerek saç diplerinin yenilenmesine ve ölü derilerinin kalkmasına yardımcı olmaktadır. Bioxcin Quantum şampuan saç köklerine derinlemesine temizlik yaparak dipten uca onarım sağlar. Bioxcin kullanıcıları tarafından en sık tercih edilen Bioxcin Quantum Double Effect şampuan hem saç dökülmesini önler hemde kepeklenmeyi durdurarak mükemmel bir bakım sunar. Bioxcin Quantum serisi ayrıca serum formunda da saç sorunlarına çözüm sağlamaktadır.

Bioxcin Forte Şampuan

Saçın gürleşmesini ve ince telli saç tellerinin kalınlaşmasına yardımcı olan saç ürünü, tüm saç tiplerinin kullanımına uygun içerikte yer almaktadır. Saç köklerinde meydana gelen incelerek dökülme sorununa kalıcı bir çözüm sağlar. 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023