Selülit Tedavisi Hakkında Merak Ettikleriniz

Selülit genellikle kadınların karşılaştığı bir sağlık sorunudur ve vücutta değişimle kendisini gösterir.

Selülit Tedavisi Hakkında Merak Ettikleriniz
Selülit Tedavisi Hakkında Merak Ettikleriniz
Bu içerik 852 kez okundu.
Reklam

Selülit genellikle kadınların karşılaştığı bir sağlık sorunudur ve vücutta değişimle kendisini gösterir. Bunun oluşmasında birçok sebep etkilidir. Yaş, beslenme alışkanlığı, genler, yanlış spor, dolaşım bozuklukları bunlardan birkaçıdır. Selülit tedavisi ile bu kesinlikle ortadan kalkabilen bir durumdur. Lakin sonrasında beslenmenize tabii ki dikkat etmeniz gerekecektir.

Selülit tedavisi birçok şekille yapılabilmektedir. Siz ve doktorunuz sizin için en uygun hangi yöntemin olduğuna karar vereceksiniz. Yöntemlerden ilki ESWT/AWT oluyor. Bu yöntem gayet basit şekilde akustik ses dalgalarıyla selülit olan bölgeye yapılan baskıyla yapılan bir tedavidir. Bu yöntemle ayrıca bölgede incelme olduğunu da fark edeceksiniz. Sesin gücüne inanmak gerek.

Powershape selülit tedavisi de en tercih edilenlerden bir tanesidir. Vakum, radyofrekans ve kızılötesi ışınlar ile tedavi gerçekleşir. LPG vakum ile bölgeye masaj uygulayarak eski görünümünüze erişmenizi sağlar.

En etkili yöntemlerden birisi de Lenfdrenaj olacaktır. Bu yöntemde tedaviye ayaklardan başlanır ve lenf noktalarından hareket sağlanır. Bu hareketlenme dolaşım sisteminizi düzenler ve sorunuza daha etkili bir çözüm yolu olur. Bu ve daha birçok yöntem için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023