Sandviç Panel ve Fiyatları

Sandviç panel, genellikle endüstriyel yapılarda kullanılan kompozit bir çatı ve cephe kaplama malzemesidir.

Sandviç Panel ve Fiyatları
Sandviç Panel ve Fiyatları
Bu içerik 2810 kez okundu.
Reklam

Sandviç panel, genellikle endüstriyel yapılarda kullanılan kompozit bir çatı ve cephe kaplama malzemesidir. İki yüzü de boyalı alüminyum levha veya galvaniz saclar arasına değişen ölçü ve yoğunluklarda poliüretan enjeksiyonu yapılarak üretilir. Sandviç panel imalatında yalıtım malzemesi olarak çoğunlukla poliüretan köpük ya da polystren ve taş yünü gibi endüstriyel izolasyon malzemeleri kullanılır. Boya olarak da, artık bu alanda uluslararası bir standarda dönüşmüş olan ve sağladığı fiyat avantajıyla da öne çıkan polyester boya kullanılır.

Farklı Sandviç Panel Fiyatları

Farklı fiziksel özelliklere sahip farklı malzemelerin bir araya getirilmesiyle imal edilen modern kompozit bir malzeme olması sebebiyle sandviç panel,  yüksek kaliteli bir malzemedir. Su, ısı ve ses yalıtımında son derece başarılıdır. Aşınmaya karşı dayanıklıdır ve nem yoğunlaşmasını engeller. Tasarım esnekliği sağlar ve yüksek dirence sahiptir

Tasarım esnekliğine sahip sandviç panel, işletmenin türü, büyüklüğü veya ihtiyacına göre istenen boylarda üretilebilmekte ve montajı hızlı bir şekilde yapılabilmektedir. Ayrıca işletmenin bulunduğu bölgenin ısı, nem, yağış gibi iklimsel veya coğrafi özelliklerine göre, imalatında farklı boya türleri de kullanılabilmektedir. Dolayısıyla sandviç panel fiyatları, işletmenin ihtiyaçları, istenen yalıtım değerleri, panelde istenen renk, özel malzeme, boyut ve kalite gibi ayrıntılara göre farklılık gösterir.

Dış Cephe Kaplaması ve Betopan Fiyatları

Çimento ve ağacın pozitif özelliklerini kendi yapısından birleştiren betopan, son yıllarda dış cephe kaplamasında yaygın biçimde kullanılan bir inşaat levhasıdır. Isı ve ses yalıtımının yanı sıra, özellikle su ve ıslaklığa karşı dayanıklılığı, sağlığa zararlı maddeler içermeyişi ve prefabrik evler için de uygunluğu ile öne çıkmaktadır. Betopan fiyatları, malzeme kalitesi ve işçiliğe göre değişmektedir.

Yalıtım sektöründe öncü markaların bayiliğini de yapan ve iş hacmiyle Türkiye genelinde dereceye giren Küçükdeveci İnş. San. ve Tic. A.Ş.’ye  http://www.kucukdeveci.com.tr/ linkinden ulaşabilir, çatı, duvar, cephe kaplama ürün ve fiyatları hakkında ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023