Güvenilir Erp Sistemleri

Enterprise resource planning kelimelerinin baş harflerinden oluşan Erp, Kurumsal kaynak planlaması olarak dilimize çevrilmektedir

Güvenilir Erp Sistemleri
Güvenilir Erp Sistemleri
Bu içerik 1055 kez okundu.
Reklam

Enterprise resource planning kelimelerinin baş harflerinden oluşan Erp, Kurumsal kaynak planlaması olarak dilimize çevrilmektedir. Erp, işletmelerde hizmet ve mal üretimi için gereken malzeme, makine, iş gücü gibi kaynakların verimli bir şekilde kullanılmasını amaçlar. Erp sistemleri bir işletmenin her türlü verisinin birleştirilmesi ile çalışmakta ve güvenilirlik esasına dayanmaktadır.

Crm İle Müşteri Odaklı Yaklaşım

Customer relationship management yani Crm, işletmelerin mevcut müşterilerini tanımalarını, satış fırsatlarını değerlendirmelerini ve müşteri sadakati oluşturmalarını sağlayan yazılımlardır. Günümüzde müşteri odaklı şirket yaklaşımının çok geliştiği düşünüldüğünde, iyi bir Crm yazılımına sahip olmanın gerekliliği ortadadır. Rekabetçi ve çok değişik seçeneklerin olduğu bu ortamda; potansiyel müşterileri keşfetmek, mevcut müşterilerin değişebilen tercihlerini anlamak, memnuniyeti pekiştirmek ve bu sayede şirketinizi geliştirmek; Crm ile çok sayıda analiz ve rapor elde edilmesi sonucunda mümkündür.

Verimli Çalışanlar İçin HRM

HRM ya da kısaca HR; Human resource management kelimelerinin baş harflerinden gelmektedir. İnsanı merkezine alan HRM yazılımları; çalışanları işe alım sürecinden itibaren her türlü alanda takip edip, yönetmenize yardımcı olacaktır. Kurumsal işletmeler için çok önemli olan Erp, Crm ve HRM yazılımlarının özelliklerini http://www.uyumsoft.com adresinde detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023