HIZLI BORU TAMİR KELEPÇESİ BİRLEŞTİRME ADAPTÖRÜ

HIZLI BORU TAMİR KELEPÇESİ BİRLEŞTİRME ADAPTÖRÜ

HIZLI BORU TAMİR KELEPÇESİ BİRLEŞTİRME ADAPTÖRÜ
HIZLI BORU TAMİR KELEPÇESİ BİRLEŞTİRME ADAPTÖRÜ Harun Baskan
Bu içerik 1775 kez okundu.
Reklam

Merhabalar. Sukaltd.com üzerinden hizmet veren Su ve kanal tesisat malzemeleri ltd. şti 1998 yılında İzmir’de kurulmuş, 18 yılı aşkın süredir kendi sektörleri ile ilgilenen müşterilerine yönelik mümkün olan en iyi hizmeti sunan güvenilir bir firmadır. Ülkemizde pek çok saygın belediyeye su sayacı rekor ilit aparatları, su kesme aparatı, boru tamir kelepçesi imalatı alanında hizmet sunmaktadır.

Su-ka firması günümüzün mevcut teknolojik kaynaklarını ve bu kaynaklara hakim çalışanları ile müşteri memnuniyetini hedefleyen profesyonel hizmetler sunmaktadır. Kazancı öncelikli olarak maddi olarak görmeyip, müşteri memnuniyetini hedefleyen bu firma profesyonel hizmetleriyle faaliyetlerine devam etmektedir.

Borcundan dolayı suları kapatılması gereken aboneler için su kesme aparatı, her türlü borudaki çatlak için kullanıma uygun olan kolay tamir kelepçesihızlı tamir kelepçesi, aynı ve farklı malzemelerden yapılmış olan çalışma toleransı içerisindeki dış çapları farklı iki boruyu birbirine ekleme konusunda hızlı ve güvenilir bir malzeme olan boru birleştirme adaptörü ile kaplin tamir kelepçesi gibi ürünleriyle hizmet sunmaktadır. Bu ürünlerin yanı sıra plastik kelebek mühür, içme suyu sistemleri, tarımsal sulama ek parçaları da güvenle su-ka yani sukaltd.com firması ile temin edebilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023