Sneijder transferinde şoke eden iddia!

Sneijder transferinde şoke eden iddia!

Sneijder transferinde şoke eden iddia!
Sneijder transferinde şoke eden iddia! Harun Baskan
Bu içerik 783 kez okundu.
Reklam

Sneijder adındaki oyuncu geldiği günden bu yana performansı ile öne çıkan bir oyuncu oldu. Galatasaray yaptığı transfer arasında  en başarılı olarak gördüğü  Sneijder oldu.  2013 yılında gelen oyuncu hala Galatasaray için değerli bir oyuncu olarak takımda yer alıyor.  Danimarkalı menajeri ise Sören Lerby  ile eşinin çok para alması nedeniyle haksız bir kazancın ortada olduğunu ileri sürdüler.

Bu konuda Sneijder  menajeri ve  menajerin eşinin çok para alması bir takım sorunlara yol açtı. Haksız kazanç olarak bir anda gündeme geldiler. Danimarka içerisinde  oldukça popüler olan bir gazete B.T. Alman Der Spiegel gazetesi içerisinde yer alan haberde  Sneijder ile Galatasaray arasında yapılan transfer işlemlerinde Lerby menajeri olarak Lerby’nin de eşi danışmanı olarak transfer masasında yer aldı. Bu durumda Sneijder adındaki başarılı oyuncunun transferinden oldukça fazla para alan bu aile haksız kazanç elde etmiş oldu.

888banko  da bulunan gerçek bilgilere göre aslında danışman olarak başka bir şahıs gelmiş olsaydı haksız kazanç sağlanmayacaktı ancak fırsattan istifade etmek isteyen Sneijder’in menajeri Lerby hem oyuncunun kariyerini tehlikeye attı hem de arkasından iş çevirdi. Danışman kadrosunda kendi eşini gösteren menajer bir anda alman gazetelerinde yer almaya başladı. 

Gazetede Sneijder için yapılan  sözleşmede menajerin eşinin adı Arlette Van Der Meulen olarak yer alıyor.  Sözleşmede ki görevi ise Essel Sports Management yani kısaca danışman olarak geçiyor.  Bu durumda eş olmaları haksız kazanç elde ettiklerini gösteriyor.

Aldıkları paraya gelince ise her şeyin muamma olduğu ortaya çıktı. Kaç para aldığı konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak transfer gerçekleştirilirken belli bir oranda pay alan yani %7 oranında pay alan menajeri yaklaşık olarak 1 milyon Euro para aldılar. Yani bir futbolcu olmasa bile futbolcudan çok alan menajerler arasına girdiler. Eşiyle birlikte aldıkları para ortaya çıkmadığı için henüz tam olarak ne kadar para alındı veya ödendi bilinmiyor. İlk olarak bu konuda araştırma yapan alman gazetesi kesin bir sonuca ulaşamadı. Bu nedenle tam olarak yazılamadı. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023