SAHTE PARA MAKİNESİ

SAHTE PARA MAKİNESİ

SAHTE PARA MAKİNESİ
SAHTE PARA MAKİNESİ Harun Baskan
Bu içerik 1223 kez okundu.
Reklam

     Büro makineleri sektörünün önemli ihtiyaçları olan, sahte para makinesi, bozuk para sayma, para sayma makinesi gibi ihtiyaçların karşılanmasında Parsay olarak hizmet vermekteyiz. Bu tarz makinelere ve cihazlara ihtiyaç duyan bankalar, vergi daireleri, döviz büroları ve belediyeler gibi para sirkülasyonunun çok olduğu kurumlara hizmet vermekteyiz. Ayrıca sahte para makinası ihtiyacı duyan mağazalar, akaryakıt ofisleri gibi kurumların da ihtiyaçlarının giderilmesinde yardımcı olmaktayız. Hem böylesine önemli ürünlerin teminini hem de satış, pazarlama sonrasında teknik servis ve bakım hizmetlerinde de yanlarında olmaktayız.  Sahte para makineleri açısından da tüm sorunlara çözüm üretecek cihazlarla kurum veya şahısların yanındayız.

Bol Çeşit, Son Teknoloji

Sahte para makinesi, parayı kontrol ederek sahte olup olmadığını hemen anlaşılmasını sağlayan cihazlardır. Double Power ve Sniper markalar gibi tüm dünyada kullanılan önemli sahte para makinesi modelleri yanında mor ışık ve sahte para tespiti yapan kalemleri de ürünlerimiz arasında bulabilirsiniz. Sahte para makineleri TL, Euro, Dolar gibi tedavülde olan önemli para birimlerinin kontrolünü sağlamaktadır. Ayrıca yeni tedavüle çıkacak olan para cinsleri için de yazılım güncellemesi yapılabilmesi konusunda da uyumludurlar. Yüzde yüz olarak paranın sahte olup olmadığını, paranın dört tarafından okunarak anlaşılmasını sağlayan para sayma makinelerinin portatif ve kolay taşınır özelliklerde olması da kullanıcıların rahatlatmaktadır. Uzun ömürlü dahil bataryaları olan modellerde taşınabilir ve rahatça kullanılabilir. Paranın sahte olup olmamasının kontrolü yanında okutulan paranın kupür değerini de ekranda göstermektedir. Özellikle alış – veriş merkezlerinde, mağazalarda, büyük marketlerde ve akaryakıt ofislerinde mutlaka olması gereken sahte para tespiti yapan bu cihazlar artık parasal işlem yapan herkesin ihtiyacı haline gelmiştir.

Portatif Cihazlar

Mor ışık cihazları da sahte paranın tespit edilmesinde geçerli olan en eski kullanım türleridir. Mor ışıklı sahte para makinesi yanında gelişen teknoloji ile birlikte manyetik sahte para tespit cihazları da artık kullanılmaktadır. Anahtarlık biçiminde olan bu cihazlar oldukça kolay ve pratik kullanıma sahiptir. kolayca yanınızda, tıpkı bir anahtarlık gibi taşıyabileceğiniz bu cihaz sayesinde sahte paranın tespiti son derece kolaydır. Sahte para makinası kullanımının yanında bakımlarının da önemli olduğu cihazlardır. Özellikle yenilenen para birimleri ve yeni para cinslerinin çıkması halinde, güncellemelerinin yapılması gerekmektedir. Ayrıca kullanılan sahte para makinası bakımının gerçekleşmesi ve herhangi bir arıza sonrasında tamir edilmesi gerekir. Aksi halde daha büyük zararlarla karşılaşılabilir. Bu nedenle, gerek bakım gerekse de gerekli güncellemeler, firmamız tarafından müşterilerine verilmektedir. Tüm sahte para makinesi ve türevlerini bizlerden temin edebilmeniz yanında, bakım ve güncelleme işlemlerini de bizlerden faydalanarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu tarz makinelerin küçük büyük marketlerde, giyim mağazalarında ve para sirkülasyonun fazla olduğu tüm kurum, kuruluşlarda olması ihtiyacı çoğalarak devam etmektedir. Bu ihtiyaca temin ve bakım hizmetlerimizle cevap vermekteyiz.

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023