UEFA'dan İstanbul'daki hain saldırı sonrası flaş karar!

UEFA'dan İstanbul'daki hain saldırı sonrası flaş karar!

UEFA'dan İstanbul'daki hain saldırı sonrası flaş karar!
UEFA'dan İstanbul'daki hain saldırı sonrası flaş karar! Harun Baskan
Bu içerik 725 kez okundu.
Reklam

Fenerbahçe ile Krasnodar maçı için bir takım kararlar alınmak zorunda kalındı. Terör saldırısı nedeniyle bu konuda UEFA önlemler almak istedi. Avrupa Ligi eşleşmeleri sonucunda Ruslar  , İstanbul’da yapılacak maç konusunda endişe duymaya başladı. Bu konuda Izvestia gazeteleri bu konuda UEFA bir önlem alınmasını istedi.

Beşiktaş – Bursaspor maçında yaşanan terör saldırısından dolayı Vodafone Arena çevresinde ölen kişi sayısının fazla olması nedeniyle Fenerbahçe ile yapılacak olan rövanş maçın yeri konusunda bir tartışma başladı. İlk olarak UEFA bu konuda direk olarak  olumsuz yanıt gönderdi. Bu maçın olması gereken yerde olmasını ifade etti.

Izvestia gazetesi bu konuda UEFA ile ilgili tartışmaya başladı. Fenerbahçe – Krasnodar maçının zorunlu olarak Türkiye içerisinde olacağını öğrenmek istedi ki  önerilerinde yurt dışında başka bir yerde oynanmasını teklif eden gazeteye bu konuda UEFA direk olarak ‘’ hayır “ cevabını verdi. Bu durum canlı bahis için de etkili olacak.

Bu konuda korkularını dile getiren yabancılar Türk yetkililerden bu konuda gerekli önlemleri almasını istedi. Bundan emin olarak konuşan UEFA  direk olarak şunu söyledi : ‘’ Türk yetkililer gerekli olan tüm tedbirleri alacak. ‘’ bu konuda sadece bunları söylemeyen UEFA açıklamasının devamında Türkiye den emin olduklarını bu nedenle herhangi bir değişiklik yapmayacağını ifade ettiler.

Bu konuda gerekli olan tüm tedbirler ile ilgili yetkili olan makamlardan açıklama gelmedi ancak yaşanan bu olaydan sonra böyle bir olayın daha yaşanmasına izin vermeyecek olan yetkililer gerekli önlemleri alacak gibi duruyor.

 İlk olarak bu konuda önlemleri almak için yeniden bir yapılanma yapılması gerek ki bu konuda polis içerisinde yetkili kişilerden emir geldiğine dair çevik kuvvetlerden şikayet geldi. Geçen yaşanan olayda bombaya daha yakın olunması için emir gönderildiği ortaya çıktı. Bu konuda yapılacak olan araştırma sonrasında gerekli önlemler alınacak. Aksi halde tekrardan böyle bir olayın yaşanması muhtemel. Bu konuda taraftarların da desteği ile böyle bir olay yaşanmaması için polise zorluk çıkartılmayabilir. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023