Bakırdan Gelen Lezzet

Bakır, çok eski zamanlardan beri ev eşyalarında kullanılan bir malzemedir. Son zamanlarda yeni teknolojilerin çıkmasıyla artık bakır eşyalar yavaş yavaş yok olmaya yüz tutmuş durumdadır.

Bakırdan Gelen Lezzet
Bakırdan Gelen Lezzet
Bu içerik 1511 kez okundu.
Reklam

Bakır, çok eski zamanlardan beri ev eşyalarında kullanılan bir malzemedir. Son zamanlarda yeni teknolojilerin çıkmasıyla artık bakır eşyalar yavaş yavaş yok olmaya yüz tutmuş durumdadır. Ancak bakır malzemelerde yapılan yemeklerin de ayrı bir lezzeti olduğu aşikâr. O nedenle babaannelerimizin, anneannelerimizin bakır tencerede yaptığı kuru fasulyenin tadı damağımızdan gitmiyor. Teknoloji ne kadar ilerlerse ilerlesin o kuru fasulyenin tadını bir türlü bulamıyoruz.

Günümüzde trabzon bakırı ile hala çok güzel ev eşyaları yapılmaya devam etmektedir. Üretilen bu eşyalarla yapılan yemeklerin, içilen kahvelerin tadı da kolay kolay unutulmuyor. Ancak bakır eşyaları kullanırken özenli ve düzgün bir şekilde kalaylanmasına özen gösterilmelidir. Aksi takdirde sakıncalı olabilmektedir.

Kuru Fasulyeye Tereyağı Yakışır

Bakır tencerede yapılan kuru fasulyenin dillere destan tadı herkesi büyülemeye yeter. Kuru fasulyenin çok daha lezzetlisi ise tereyağı ile yapılır. Ancak marketleri paketli tereyağları değil hakiki trabzon tereyağı ile yapılmalıdır. Tereyağlı kuru fasulye de yanında turşu ile oldukça gider.

Doğal Beslenin, Uzun Yaşayın

Siz de doğal beslenerek uzun ve sağlıklı bir yaşama sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken doğal olarak üretilmiş besinleri tüketmek olacaktır. Paketlenmiş ürünlerden uzaklaşarak, doğal ürünleri tükettikçe zamanla zihninizin ve bedeninizin çok daha zinde olduğunu hissedeceksiniz. Vakit kaybetmeden karadeniz yöresel ürünler tüketmeye başlayarak siz de kendinizin ve ailenizin sağlığı için çok önemli bir adım atın.

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023