İş Makinası Kiralama Deneyimi Değişiyor

İş Makinası Kiralama Deneyimi Değişiyor
İş Makinası Kiralama Deneyimi Değişiyor Harun Baskan
Bu içerik 3905 kez okundu.
Reklam

Bülten Özeti:

İş makinası ve inşaat ekipmanı kiralama platformu Makinaparkuru.com, Türkiye’nin iş makinası kiralama alışkanlıklarını değiştiriyor. 2016 Mayıs’ında, ‘kiralık iş makinası ve ekipman sahipleri ile iş makinası kiralamak isteyen inşaat firmalarını buluşturan’ sistemde, kurulduğu günden itibaren 200’den fazla iş makinası kiralandı.

 

Bülten Detayı :

Türkiye’de iş makinası sahiplerinin en sık dile getirdikleri sorunların başında, park halinde boşta duran iş makinası ve inşaat ekipmanları için yeni müşterilere ulaşarak ek gelir elde etmek geliyor. İş makinalarının yüzde 95’inin boş durduğu gerçeği ile ortaya çıkan tablo oldukça yüklü bir maliyet üreten bir iş makinası sahipliği durumunu ortaya koyuyor. Makinaparkuru, gün içinde kullanılmayan iş makinalarının ve inşaat ekipmanlarının kiralanmasını sağlayarak iş makinası sahiplerinin maliyetlerini azaltmayı ve gelir elde edecekleri bir ağ oluşturmayı hedefliyor.

Makinaparkuru’nun getirdiği yenilik, oldukça yorucu kağıt işleriyle özdeşleşen geleneksel iş makinası kiralama şirketlerinden farklı olarak, iş makinası sahibi kişi ve kurumların kendi iş makinalarını yalnızca günlük değil saatlik, haftalık ve aylık olarak da kiralamasını sağlaması. İş makinası kiralamak isteyenlerin daha uygun fiyatlı ve daha geniş bir tedarikçi ağı ile karşılaştığı bir platform olmasının yanında, iş makinasını kullanmaya vakit bulamayıp ek gelir yaratmak isteyen iş makinası sahiplerini buluşturmak için harika bir fırsat sunmaktadır.

Paylaşım ekonomisi modeline inanarak, ‘tüm iş makinası ve inşaat ekipmanı sahiplerinin makina ve ekipmanlarını kiraya verebileceği bir uygulama geliştirmek için’ yola çıkan makinaparkuru.com, faaliyete geçtiği 2016 Mayıs ayından bugüne iş makinası ve inşaat ekipmanlarını kiraya vermek isteyenlerle, kiralamak isteyen inşaat firmalarını buluşturarak 200’den fazla kiralamaya ulaştı.

Şirket Hakkında:

“İş makinası kiralamanın kolay yolu!” sloganı ile Mayıs 2016’da kurulan makinaparkuru.com, internette iş makinası ve inşaat ekipmanı kiralayanlar ile inşaat firmalarını buluşturan ve Türkiye’de alanında ilk olan yenilikçi bir platformdur.

 

Sosyal Medya:

https://facebook.com/makinaparkuru.com

https://www.linkedin.com/in/makinaparkuru

https://twitter.com/makinaparkuru

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023