Kombi Montajı

Kombi montajı, kombinizi kullanmadan önceki adımlardan biridir. Kombi montajı yapıldıktan sonra yetkili gaz firması adına mühendisler gelerek herhangi bir projeye aykırı durum yoksa gaz açılması için onay vermektedirler.

Kombi Montajı
Kombi Montajı
Bu içerik 2972 kez okundu.
Reklam

Kombi montajı, kombinizi kullanmadan önceki adımlardan biridir. Kombi montajı yapıldıktan sonra yetkili gaz firması adına mühendisler gelerek herhangi bir projeye aykırı durum yoksa gaz açılması için onay vermektedirler. Kombi montajı düzgün yapılmazsa ileride ciddi sorunlar yaşanabilir. Bu nedenle kombi montajı işinin ehli bir kombi bakım servisi tarafından yapılmalıdır. Kombi-bakim.com olarak uzman personelimizle kombi montaj hizmeti vermekteyiz.

Kombi Montajı Nerelere Yapılır?

Kombi montajının yapılacağı yerde patlayıcı, yanıcı madde olmamalıdır. Binaların ortak kullanım alanlarına montaj yapılmamalıdır. Donma tehlikesi olan yerlerde açık alana montaj yapılmamalıdır. Aksi halde kombiniz donabilir. Kapalı balkona veya oda ya da mutfağa montaj yapılabilir. Açık balkona montaj yapılacaksa mutlaka kombiyi dış etkilerden koruyacak kombi dolabı takılmalıdır. Bu sayede kombi temizleme işlemi yapılırken cihazınızın daha az kirlendiğini gözlemleyebilirsiniz.

Kombi Montajı Nasıl Yapılır?

Kombi montajında öncelikle kombi duvara monte edilmelidir. Duvarın yanıcı veya patlayıcı bir özelliğe sahip olmadığından emin olunmalıdır. Kombi duvara sağlam bir şekilde montajlanmalıdır.

Kombinin baca çıkışı için yer açılarak şartnameye uygun bir şekilde baca bağlantısı gerçekleştirilir. Baca bağlantısı gerçekleştirildikten sonra kombinin alt bağlantıları ve gaz flex bağlantıları gerçekleştirilir.

Kombinin tesisat bağlantıları gerçekleştirildikten sonra kombiye su verilerek kombinin çalışması sağlanır. Bağlantı noktalarında gaz kaçağı olup olmadığı kontrol edildikten sonra montaj işlemi gerçekleştirilmiş olur.

Kombi Montajını Kimler Yapabilir?

Kombi montajını işinde uzman kişilere yaptırmanız gerekmektedir. İstanbul kombi bakım servisi olarak profesyonel ekibimizle kombi montajınızı garantili bir şekilde gerçekleştirmekteyiz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023