En Az Maliyetle Şirket Nasıl Açılır?

Profesyonel hayatta yeterince çalıştıysanız ve artık kendi işinizin patronu olmaya karar verdiyseniz ya da iş hayatına kendi işimin patronu olarak girmek istiyorum diyorsanız atmanız gereken önemli adımlardan biri kendinize bir ofis açmak olur.

En Az Maliyetle Şirket Nasıl Açılır?
En Az Maliyetle Şirket Nasıl Açılır?
Bu içerik 970 kez okundu.
Reklam

Profesyonel hayatta yeterince çalıştıysanız ve artık kendi  işinizin patronu olmaya karar verdiyseniz ya da iş hayatına kendi işimin patronu olarak girmek istiyorum diyorsanız atmanız gereken önemli adımlardan biri kendinize bir ofis açmak olur. Ancak ne madden bunu karşılamaya hazırsınızdır ne de ofis kurmak dizayn etmek bir sekreter bulmak telefon internet fax bağlatmak çay kahve için çözüm yolları aramak gibi işlere ayıracağınız vaktiniz vardır.

İşte böyle durumlarda en ucuz ve en pratik çözüm, hazır ofis kiralamaktır. Önceden büro mobilyaları sizin için hazırlanmış, telefon internet faks bağlantıları kurulmuş ve tüm teknik ekipmanı hazırlanmış, toplantılarınız için prestijli bir toplantı odasından, otoparkına ve hatta çay servisine kadar bütün işlerin başkası tarafından organize edildiği bir ofis kiralayıp, ofisle ilgili hiçbirşeye kafa yormadan, sadece kendi işinizi yapmak için orayı kullandığınız bir ofis size işinizin başında en iyi gelecek seçenektir. Maliyeti düşüktür çünkü hiçbir ofis gereksinimizi satın almak zorunda değilsinizdir. Size özel hizmet verecek profesyonel bir asistanla sadece işinize odaklanabilirsiniz.

Mikrofis.com size bu hizmeti istanbulun en prestijli semtlerinden olan Kadıköy’de sunmakta.

Siz sadece kiranızı öder, işinize bakarsınız. Hazır mobilyalarla, aidat, elektrik, su faturası gibi giderleri düşünmeden, sabah ofisinize gidersiniz ve kahveniz hazırdır, ofise gelen telefonların listesi önünüzdedir, ofis tertemizdir, hatta gelen konuklarınız en iyi şekilde ağırlanmıştır.

Sadece kira ödeyerek güçlü bir şirket imajınıza yakışan tüm olanaklara sahip olmak içi Mikrofis web sitesini ziyaret ederek size en uygun seçenekleri değerlendirebilirsiniz.,

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023