Facebook’tan Video İndirmek

Facebook başka insanlarla iletişim kurmayı sağlayan sosyal medya araçlarının başında yer almaktadır. Bu iletişimi kurarken size güven ve ücretsiz kullanım olanağı verir.

Facebook’tan Video İndirmek
Facebook’tan Video İndirmek
Bu içerik 1030 kez okundu.
Reklam

Facebook’un amacı ve yararları

 

Facebook başka insanlarla iletişim kurmayı sağlayan sosyal medya araçlarının başında yer almaktadır. Bu iletişimi kurarken size güven ve ücretsiz kullanım olanağı verir. Bundan dolayı yıllardır ülkemizde en çok kullanılan sosyal medya sitesi olmayı başarmıştır. İnsanlar bu mecrada fotoğraf, video, durum, dosya gibi paylaşımlar yapmaktadır. Daha önce farklı farklı sitelerde yapılan bu paylaşımlar Facebook’un ortaya çıkmasıyla bir arada yapılmaya başlamıştır. Örneğin; resim için İnstagram, durum için Twitter gibi siteler olsa da Facebook tüm bunları kendi içinde toplayabilmiştir.

 

Youtube mu Facebook mu?

 

Yine aynı amaçla video izlemek için genellikle Youtube gibi sitelere girer araştırma yaparız. Ya da Google ile aradığımızda bizi Youtube sitesine yönlendirirdi. Facebook’un aşırı büyüyen bir sosyal medya platformu olmasıyla birlikte içerisinde çok miktarda video bulunmaya başmıştır. Artık diğer video sitelerinde olmayan videolara Facebook’ta rastlamaktayız. Bundan dolayı video aranan yegane yer olmuştur. Bu nedenle Facebook video indir işlemi çok önem kazanmıştır. Artık bulamadığımız videoyu Google’da arayarak yönlendirilmeden gördüğümüz videoyu direk indirme olanağına sahibiz.

 

Neden video indirilir?

 

Facebook video indir işlemi ile istediğiniz videoyu indirebilirsiniz. Örneğin; Youtube’da olmayan videolar, Facebook üzerinden yapılan canlı yayınları indirebilir bu indirdiğiniz videoları Youtube sayfanıza yükleyebilir ve sayfanızın takipçi sayısının artmasını sağlayabilirsiniz. Sadece bu değil tabi ki. İstediğiniz videoları cep telefonunuza, tabletinize veya kişisel bilgisayarınıza indirerek istediğiniz zaman açıp izleyebilirsiniz. Bu sayede videoyu arama derdiniz kalkar. İnternetinizin olmadığı zamanlarda indirdiğiniz için videoları rahatlıkla izleyebileceksiniz. Tekrar tekrar internetinizi yemeden ve adil kullanım kotasına takılmadan video izlemenin keyfine varacaksınız. Facebook video indir özelliği ile kotanızın bitme derdi, videonuzu yavaşlama ve donma sorunu olmadan büyük bir keyifle izleme olanağına kavuşacaksınız.

 

Nasıl video indirilir?

 

Fotoğraf indirirken farklı kaydet seçeneğine basmak yeterli. Maalesef fotoğraflar için sunulan bu özellikle videolar için geçerli değil. Facebook doğrudan video indirmemize izin vermiyor. Bunun için yapabileceğiniz en temel şey Facebook video indir sitelerini ziyaret etmek. Bu siteler kolay kullanım özellikleri ve arayüzleri ile bize rahatlık sunuyor. İndirmek için videonuzun linkini kopyalamak ve kopyaladığınız linki bu sitelerde çubuğa yapıştırıp göndermek yeterli.

 

En iyi video indirme sitesi

 

Uzun zaman çok farklı video indirme sitelerini denedim. Genellikle reklamla dolu sayfaları vardı. Sağdan soldan reklam çıkıp sizin dikkatinizi dağıtıyor siteye ne için geldiğinizi bile unutuyordunuz. Linke tıkladığınızda bile reklam çıkıyordu düşünebiliyor musunuz? Kolaylıktan çok zorluk sunuyor. Tek istediğiniz video indirmekken neden bu kadar reklamla maruz kalmak zorundayız ki. Bunun için tüm siteleri karıştırmaya başladım.

 

Hemen hemen hepsini araştırmak zorundaydım en iyisini bulup o siteyi her zaman kullanmak bana zamandan kazanç sağlayacaktı. Kimisini reklamları kimisinin zor arayüzü beni sıkıntıya uğrattı www.videoindirici.com sitesiyle tanışana kadar. İnanabiliyor musunuz sitede sağdan soldan fışkıran. Bir yerlerden çıkan reklamlar yok. Sadece amacınıza hizmet ediyor. Arayüzü çok basit ve herkesin kullanımına uygun. Tek tıkla işleminizi halledebiliyorsunuz. Video indirmek isteyen bir  insan başka ne isteyebilir ki?

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023