Çocuk Sahibi Olmak İçin Embriyo Donasyonu

Artık farklı bir çok yöntemin uygulanarak, bebek sahibi olunmasının mümkün hale gelmesi ile birlikte, bugün kısır erkeklerin veya tüpleri bağlı olan erkekler için çocuk sahibi olmanın en etkin ve hatta tek yolunun sperm donasyonu olduğunu söyleyelim.

Çocuk Sahibi Olmak İçin Embriyo Donasyonu
Çocuk Sahibi Olmak İçin Embriyo Donasyonu
Bu içerik 1967 kez okundu.
Reklam

Artık farklı bir çok yöntemin uygulanarak, bebek sahibi olunmasının mümkün hale gelmesi ile birlikte, bugün kısır erkeklerin veya tüpleri bağlı olan erkekler için çocuk sahibi olmanın en etkin ve hatta tek yolunun sperm donasyonu olduğunu söyleyelim. Tüp bebek yönteminin hayata geçmesi ile birlikte, bugün milyonlarca ailenin çocuk sahibi olduklarını söyleyebiliriz. Üstelik artık çok daha etkin yöntemlerin dahi kullanılıyor olmasından dolayı, sperm banklar üzerinden rahatlıkla temin edeceğiniz spermler ile sperm donasyonu nakli yaptırarak, istediğiniz gibi eşinizin hamile kalmasını sağlayabilirsiniz. Kadından alınan yumurtalar ve sperm donasyonu ile birlikte, istediğiniz gibi döllenmeyi yaptırarak, hamileliği hayata geçirebilirsiniz.

 

 

Tüp Bebekte Embriyo Donasyonu Yöntemi

 

Kadında ve erkekte üreme organlarında sıkıntı olması durumunda yani annenin yumurtalıkları ve babanın sperm sayılarının yetersiz olmasında, yapılan en iyi tüp bebek yöntemi ise embriyo donasyonu olmaktadır. Kıbrıs'ta özel Doğuş İvf Tıp Merkezinde yapılan embriyo donasyonu ile, doğurganlığında azalma olan 40 yaşın üzerinde ki kadınların da rahatlıkla doğurmaları mümkün olmaktadır.Böylelikle embriyo donasyonu uygun bir şekilde yapılarak, gebelik uzman cerrahların kontrolünde en iyi şekilde sağlanmaktadır.

 

Bebeklerde Cinsiyet Seçimi

 

Tabi ki anne karnında ki bebeğin cinsiyetini belirli bir süre sonra öğrenebiliyorsunuz ama kendi istediğiniz cinsten bir bebeğe sahip olamıyorsunuz. Ancak Doğuş İvf sayesinde, cinsiyet seçimi yapabilecek ve istediğiniz cinste çocuk sahibi olabileceksiniz. Yaş faktörü fark etmeksizin cinsiyet seçimi yapılabiliyor olmasından dolayı, Kıbrıs'ta yasal olan bu yöntem ile doğacak çocuğunuzun kız ya da erkek olmasını sağlayabilirsiniz. Sizlerde cinsiyet seçimi yaparak çocuk sahibi olmak istiyorsanız eğer, dünyanın en iyi kliniği ile tedavi sürecine başlayabilirsiniz. Üstelik hem tedavi olabilecek ve hemde güzel bir tatili de yapabileceksiniz. Çünkü tüm detayları düşünerek, istediğiniz gibi harika bir tedaviyi almanızı sağlamaları ve tabii ki bunları uygun fiyatlar ile elde edebileceğiniz gibi, sizde www.dogustupbebek.com sitesine girerek, konu ile ilgili detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023