Galatasaray’ı ne kadar insan takip ediyor?

Galatasaray’ı ne kadar insan takip ediyor?

Galatasaray’ı ne kadar insan takip ediyor?
Galatasaray’ı ne kadar insan takip ediyor? Harun Baskan
Bu içerik 741 kez okundu.
Reklam

 

Canlı skorları takip etmek için yüz binlerce insan internet sitelerinin başından, cep telefonlarından, iddia bayilerinden ayrılmıyorlar. Bu oyunu oynayan milyonlarca insan olduğu bilinmektedir. Bu milyonlarca insan demek, milyonlarca tane maç takip etmek ve bu maçların takip edilmesini sağlayacak milyonlarca site demektir. Bu siteleri takip edebilmek için telefona uygulamalar indirmek gerekmektedir. Bu uygulamalar bazen ücretsiz olduğu gibi bazen de paralı olmaktadır. 5 milyon kişi 1 liralık uygulama indirirse, 5 milyon TL kazanç elde etmektir. Bu da demek oluyor ki iddia ve bahis oyunlarını takip ederken birçok kişi de bu işten rant ve kazanç elde etmektedir. Son dakika spor haberlerini vermek için özel siteler de var. Bu sitelerin birçok yerde adamları ve haberleri en hızlı şekilde alabilme özellikleri var.

 

Normal insanların alamayacağı haberleri herkesten önce alabilme özelliğine sahip olan bu son dakika spor haber siteleri birçok olayın akışını hızlandırmaktadır.

 

Galatasaray haberlerini takip eden çok insan bulunmakta. Bilindiği üzere 30 milyon taraftarı olan Galatasaray futbol takımı her an her dakika takip edilmektedir. Galatasaray'ı takip eden onca haber spikeri, kanal sunucuları, haberciler, yorumcular bulunmaktadır. Avrupa'da en çok tanına takım Türk takımı olan Galatasaray futbol takımı sadece Türkiye'de değil tüm Dünyada da takip edilmektedir. Özellikle Avrupa ve Afrika da çok fazla takipçisi ve sevdalısı olan Galatasaray futbol takımı büyük kulüp olmasının yanında sosyal yardımlaşma, dayanışma derneklerindeki aktif çalışmalarıyla da takip edilmektedir.

 

Birçok derneğe üye olup aktif olarak bu derneklere yardım ve çalışmalarına katılma özelliği göstermektedir. Bu çalışmaları ise medya tarafından oldukça çok takip edilmekte ve haber yapılmaktadır. Bu haberleri takip etmek isteyen Türkiye'de 30 milyon vatandaş ve Avrupa'da da 10 milyona yakın Galatasaray sevdalıları için büyük bir heyecan ve mutluluk vermektedir. Galatasaray Futbol kulübü 2015 yılında en çok haber yapılan Türk takımı unvanını da elinde bulundurmaktadır. Özellikle son 5 yılda Türkiye Bazında alınabilecek 10 kupanın 8 ini alması bu haberlerin yapılıp takip edilmelerinde oldukça önem arz etmektedir.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023