Vaser Lipo Yöntemi İle Yağ Alımı

Vaser Lipo Yöntemi İle Yağ Alımı

Vaser Lipo Yöntemi İle Yağ Alımı
Vaser Lipo Yöntemi İle Yağ Alımı Harun Baskan
Bu içerik 807 kez okundu.
Reklam

 

Fazlalıkları olanlar çoğu zaman bölgesel olarak aldıkları kilolar nedeni ile sıkıntı yaşayabilirler. Farklı bölgeler kilo almak için daha uygun olduğundan ilk olarak bu bölgelerden kilo alanların fizikleri olumsuz yönde etkilenebilir. Bu durumda vaser lipo ile yağ alma işlemi etkili bir şekilde yapılarak fazlalık olan bölgelerin daha düzgün olması sağlanabilir. Uygulama yapılacak olan kişilere işlem öncesinde verilen sıvı sayesinde yağ hücrelerinin daha hızlı parçalanması ve bu sayede daha rahat dışarı atılımı sağlanır. Cihaz ile yapılan işlem sonrasında beden olarak kişilerden incelme yaşanır.

Hem erkekler hem de kadınlar tarafından tercih edilen yağ aldırma işlemi sonrasında kişiler normal yaşantılarına aynı gün içinde dönebilirler. Cihaz ile işlemin başlatılmasının ardından kalıplaşmış olan yağ hücrelerinin seçilmesi sayesinde spor veya diyet ile verilmesi mümkün olmayan fazlalıklardan kurtulabilirsiniz. Alanında uzman olan kişilerin gerekli kontrolleri yapması ile sorunsuz sonuç alınmak için uygulama yapılabilir. Yeterli olacak seansların uygulanmasının ardından zayıflama olmasa da kişilerde beden olarak incelme gözlenir ve bu sayede daha düzgün bir fiziğe sahip olunabilir.

 

Günümüzde sıklıkla kullanılan liposuction yöntemi ile bel, basen, kalça, bacak, sırt gibi farklı bölgelere müdahale edilebilir. Uzun süre diyet veya spor yaparak sonuç alamayanlar bu yöntemi tercih ederek bu şekilde daha kısa süre içinde görünümlerini bozan fazlalıklardan kurtularak daha estetik bir görünüm elde edebilirler. Operasyon için hastanın yatmasına gerek olmadığından istenilen her durumda işlem yapılabilir. Aynı şekilde yeniden oluşan kalıplaşmalar durumunda yapılması için uzman kişilere danışılabilir ve bu durumda farklı bölgelerde yağ aldırma işleminin yapılması sağlanabilir. Lokal anestezi uygulanarak yapıldığından ağrısız bir işlem olarak kişileri rahatsız etmeden tamamlanır. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023