İşinizi Kolaylaştıran Çamaşır Makinesi Modelleri

Eski modellere nazaran, çamaşır makinesi modellerinde büyük gelişmeler yaşandı. her ne kadar eski modellere birçok zorluk yaşansa da, elde yıkamaya göre büyük avantajlar sağladığı kesin. Yeni modeller artık ev hanımlarının işini büyük ölçüde kolaylaştırmaya yönelik olarak tasarlanıyor. Geniş iç hacim, birbirinden farklı yıkama programları, yüksek enerji sınıfı ve daha birçok özellik sayesinde, kısa sürede ve tertemiz çamaşırlara sahip olabiliyorsunuz.

İşinizi Kolaylaştıran Çamaşır Makinesi Modelleri
İşinizi Kolaylaştıran Çamaşır Makinesi Modelleri
Bu içerik 1205 kez okundu.
Reklam

Yeni çıkan modellerin genel özelliği, yüksek enerji sınıflarına sahip olmaları. A + diye başlayan ve + çokluğuna göre daha fazla tasarruf sağlayan çamaşır makinesi modelleri, enerjiden yüksek oranda tasarruf etmenizi sağlıyor.

 

Çoklu program özelliğine sahip olan modeller için de enerji tasarrufu geçerli. Bunun yanı sıra ihtiyacınız olan programı kullandığınızda daha az deterjan kullanıyorsunuz. Tabi ki bu durum ev ekonomisine katkı demek. Çoklu programların bir diğer özelliği de makinenizin gereksiz yere çalışmasını önlemek oluyor. Çamaşırların cinsine göre seçeceğiniz programa göre çamaşırlarınız daha kısa sürede yıkanıyor ve tertemiz oluyor.

Son çıkan modellerde ayrıca kurutma özelliği var. Peki, ama çamaşır makinesi kurutma özelliği nasıl çalışıyor? Çamaşır makinesi motoru aldığı havayı makinede bulunan ısıtıcıların üzerine üfler. Isınan hava makine içerisinde bulunan yönlendiriciler sayesinde tambur ve arkada bulunan deliklerden çamaşır üzerine yönlendirilir. Sıcak hava sayesinde çamaşırların nemi alınır ve alınan nem fan vasıtası ile rezistansların üzerine aktarılır. Böylelikle rezistansların soğutulması sağlanır. Bu şekilde sağlanan döngü sürekli olarak devam eder.

Çamaşır Makinesinin Diğer Özellikleri

Son çıkan modellerde soğuk su kullanılarak bile çamaşırlarınız temizlenebiliyor. Makinenin içinde oluşan köpükler etkin bir şekilde çamaşırlara nüfuz ediyor ve soğuk suda bile etkili sonuçlar alınabiliyor. 15 derece soğuk sularda bile yöntem etkisini gösteriyor. Hava yıkama özelliği de bir başka etkili özellikler arasında yer alıyor. Isıtılmış hava ile çamaşırlarınızdaki kötü kokular ve inatçı lekeler gideriliyor.

Çamaşır makinelerinde bulunması gereken özelliklerden olan sessiz çalışma özelliği, yeni çıkan modellerin hepsinde var. 54 dB gürültü seviyesi ile öngörülen seviyenin altında çalışan çamaşır makineleri nerede ise gürültüsüz bir şekilde çalışabiliyor.

 

Sizde üstün özelliklere sahip ve tasarruf sağlayan çamaşır makinelerine sahip olun. Beyazesya.com sitesinde istediğiniz modelleri bulabilirsiniz. Tasarruf sağlayan çamaşır makineleri ve fiyatları hakkında, http://www.beyazesyam.com/Camasir-Makinesi-Fiyatlari  sitesinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023