BU SENENİN RENK MODASI

BU SENENİN RENK MODASI

BU SENENİN RENK MODASI
BU SENENİN RENK MODASI Harun Baskan
Bu içerik 692 kez okundu.
Reklam

   Bu senenin renk modası ne bilmiyor musunuz? Popülaritenin uzağında mı kaldınız? Sağlık hakkında yeni öneriler mi istiyorsunuz. Güzellik sırlarının da içinde bulunduğu bütün her şey burada sizleri bekliyor. Sizi bekleyen yeni saç modellerini takip edebilir, çeşitli makyaj stilleriyle yüzünüzde farklı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Gezip tozma vakti dediğiniz anlar için, yeni yerlerin keşfiyle tatili daha güzel bir hale getirebilirsiniz.

Giyim için sezona damga vuran modeller hangisi? Moda fuarlarının takibi, ünlü markaların tanıtımları, yeni tasarımlar incelemek için artık gözler Aysha’da. Aysha, güzellikten maneviyata kadar içinizi açacak yazılarla sizlere bir dergiden daha fazlasını sunuyor. Üstelik internet üzerinden erişebileceğiniz yazılarla birlikte, kahvenizi yudumlarken yeni gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Kış modasının iç ısıtan havası, saçlarınıza havalı bir görünüm katacak güzellik ipuçları, giyim sektörüne yeni bir bakış açısı... Hepsi bir dergide birleşebilir mi demeyin. Aysha İstanbul’da tatil rotaları, kalıcı makyaj sırlarını içeren güzellik modellemeleri ile yolculuğunu sürdürüyor. Uğranan duraklardan bir tanesi de sağlık oluyor. Sağlık için hazırlanan yazılarla daha bilinçli ve dingin bir yaşam sürmeye devam edebilirsiniz. Psikolojik problemler, estetik, beslenme vb. hepsi sağlık kategorisinde yer almaktadır.

 

Yaşamınıza biraz renk katmak ve yeni şeyler denemek isteyenler için, asil ve şık görünmenin püf noktaları, içinizde halletmeniz gereken problemler, galerilerle Ayhsa aradığınız her şeyi içinde barındıran bir hazine. Yaşam ve stilin bütünleşmesiyle oluşmuş bilgi dizisi...

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023