Karbonatlı Su İle Zayıflama

Karbonat, pek çok derde deva olan, faydalı bir maddedir. Kötü kokuyu ortadan kaldırır, dişleri beyazlatır, bedene detoks uygular, aynı zamanda da doğal peeling olma özelliğine sahiptir. Bunların dışında, karbonatın pek de bilinmeyen bir özelliği daha vardır.

Karbonatlı Su İle Zayıflama
Karbonatlı Su İle Zayıflama
Bu içerik 973 kez okundu.
Reklam

Karbonat, pek çok derde deva olan, faydalı bir maddedir. Kötü kokuyu ortadan kaldırır, dişleri beyazlatır, bedene detoks uygular,  aynı zamanda da doğal peeling olma özelliğine sahiptir. Bunların dışında, karbonatın pek de bilinmeyen bir özelliği daha vardır. Karbonatlı Su Mucizesi de denen bu özellik; hazımsızlığı, mide yanmasını tedavi eder ve asit birikmesini önler. Vücuttaki ödemi atarak sindirim sistemini güçlendirir. Karbonatın ve karbonatlı suyun vücuttaki çeşitli sorunları dindirmesi için kullanılabilecek pek çok yöntem vardır. Bunlardan biri de; Karbonatlı Su ve Lida İle Zayıflama yöntemidir. Son yıllarda oldukça popüler hale gelmiş olan Karbonatlı Su diyeti Gülben Ergen Çağla Kubat, Bergüzar Korel ve Zülfü Livaneli ve Victoria Beckham gibi ünlülerin çok başvurduğu bir yöntem haline gelmiş durumda. Hazırlanmasının kolaylığı ve fazla yan etkisinin olmaması, bu yöntemi popüler yapan en büyük etkenler arasında.  Bu tür alkali beslenme yöntemleriyle daha pek çok hastalığı yendiğini, hatta kanserden bile kurtulduğunu söyleyen pek çok insan bulunmaktadır. Bilimsel olarak kansere ne kadar etkili oldukları henüz kanıtlanmış değilse de; bu tür diyetlerin vücuttaki asit-baz dengesini düzeltmesi, ödemlerin atılmasını sağlaması ve dolaşım sistemimiz güçlendirmesi gibi özellikleri nedeniyle pek çok faydası olduğu yadsınamaz bir gerçek.

Karbonatlı Suyla Zayıflamak Mümkün Mü? Nasıl Yapılır? Karbonatlı Su; vücudun asit-baz seviyesini alkali seviyesine çıkararak metabolizmayı hızlandırmasıyla kişinin kilo vermesine yol açmaktadır. Özellikle karbonhidratlı besinlerle ve etle beslenen kişilerde vücutta asit birikmesi görülebilir.  Biriken bu asitler, vücuttaki yağların yakılmasını güçleştirir ve yavaşlatır.  Karbonatlı Su; bu asitlerin vücuttan kolay atılmasını sağlayarak kilo vermeyi kolaylaştırır. Karbonatlı Su İle Zayıflama uygulaması kolay bir yöntemdir. Gerekli malzemeler; bir bardak su ve bir tatlı kaşığı karbonattır. Bir bardağa karbonatı konulup; ardından da üstüne suyu boşaltarak, karbonat tamamen eriyene kadar karıştırılmalıdır. Karbonatla suyun tamamen bir bütün haline gelecek kadar karışmış olmalıdır. Oluşan bu karşımdan gün içerisinde 2.5-3 litre kadar, özellikle de yenecek öğünden 20 dakika kadar önce, tüketilmesi yeterlidir. Bu oran kişinin kilosuna ve yapısına göre biraz azaltılıp arttırılabilir. Bünyeden bünyeye etkisi biraz farklı olacaktır. 

Sabah saatlerinde, aç karnına içilerek başlanması ve ilk öğünün bundan yarım saat sonra yenmesi önemlidir. Yemekten sonraki 1 saat içerisinde de yemekten önceki kadar tüketmeye özen gösterilmelidir. Bu yöntem kilo verdirdiği gibi bitkilerle zayıflama olgusu da kilo verdirir ve gaz, mide hazımsızlığı gibi sorunlara da iyi gelmektedir ve yemekten sonra soda tüketmek yerine Karbonatlı Su da tüketilebilir. Bunlar yapılırken, yemek yenirken hiç su tüketilmemesine de özen gösterilmelidir. Bunun yerine yemekten önce ve sonra Karbonatlı Su tüketilecektir. Karbonatlı Suyun etkisi kişiden kişiye ve tüketilme oranına göre değişmekte olsa da; 1 ay boyunca düzenli olarak Karbonatlı Su tüketerek 5-7 kilo verdiğini söyleyen pek çok insan bulunmaktadır.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023