2016 yılının en iyi agario private serverları

2016 yılının en iyi agario private serverları

2016 yılının en iyi agario private serverları
2016 yılının en iyi agario private serverları Harun Baskan
Bu içerik 1902 kez okundu.
Reklam

 

Tarayıcı oyunları her anlamda dikkat çeken önemli seçenekler arasında kendilerini gösterirler. Bu anlamda pek çok farklı oyun türü de öne çıkarken, özellikle de son zamanların favori oyunlarından olan Agar.io da kendi hayran kitlesini çoktandır oluşturmuştur. Bilhassa da ülkemizde ve diğer pek çok ülkede bu oyunlar önemli bir yer tutarken, agario private server ile de oyunlara katılmak mümkündür. Bu noktada ilk olarak oyunun nasıl bir oyun olduğunu göstermek şarttır.

Agar.io  Nasıl Bir Oyundur?

Bilindiği gibi Agario play oyunu pek çok farklı katılımcı ile oynanabilen bir tarayıcı olarak ortaya çıkmışken, özellikle de milyonlarca oyuncunun farklı ya da aynı serverlarda yer almaları ile de dikkatleri üzerine çekmiştir. Çin'den olsun, Amerika'dan olsun, Rusya ya da Japonya'dan olsun milyonlarca oyuncu bu serverlarda en hoş, en iyi şekilde bu oyunu değerlendirmektedir. Özellikle de ülkemizde gençler açısından bağımlılık yapan söz konusu oyunun çeşitli şekillerde popüler hale gelmesi de dikkat çekicidir. Oyunun bu kadar çok tercih edilmesinde ise ilk olarak çok basit bir oynanma biçiminin olduğundan bahsedilebilir. Fare yardımı ile herkes elindeki karakteri ya da bakteriye benzer cisimciği yönlendirebilmektedir. Ana amaç bu cisimcikleri büyütmek ve oyunun en büyük karakteri haline getirmektir. Karaktere yön verirken fare öne çıkarken, aynı zamanda hızın ayarlanması ve manevraların yapılması da yine bu fareler ile mümkün olur.

Dileyen herkesin rahatlıkla öğrenebileceği ve elbette ki oynayabileceği bu oyunlar çeşitli şekillerde kendilerini gösterirken, oyunun ana sayfasına ve istenilirse de agario üzerine gelerek ilk olarak takma isim doldurulur. Bununla beraber gerekli alanlara gerekli bilgiler yazılır ve oyun oynanmaya başlanır. Oyuna dahil olan her oyuncu öncelikli olarak yerlerdeki yemlerden yemek ister. Bunun yanında da yeterli büyüklüğe erişen oyuncuların doğrudan doğruya rakiplerini tüketebildiği de görülebilir. Bu ciddi anlamda önemli bir noktadır. Çünkü oyuncular ancak bu şekilde çok daha büyük bir form kazanırlar. Her oyuncunun nihai hedefi büyümek iken, söz konusu zaman zarfında puanların arması da sağlanacaktır. Tüm bu puanlar ise sağ üst köşedeki skor tabelasında gösterilmektedir. Tüm oyuncular bu listeye girerek en iyi olduğunu göstermeye çalışır.

Agario oyun içinde farklı tuşların etkin oldukları da görülebilir. Örnek olarak yeterli büyüklüğe ulaşan oyuncular x tuşu ile çevreye yem atabilirler. Bu yemlerin asıl amacı dost kuvvetlere destek olmak iken, aynı zamanda rakipleri de civara çekip tuzak kurmaktır. Bu anlamda pek çok oyuncunun aynı taktiği denediği görülebilir. Diğer bir tuş ise boşluk tuşudur. Bu tuşa basıldığı zaman oyuncu doğrudan ikiye bölünür. Boşluk tuşuna her basıldığında oyuncu tekrar bölünür. Bunun amacı ise daha hızlı, daha atik şekilde hareket edebilmektir. Aynı zamanda saldırı ya da savunma sırasında uygun ortam da yine bu tuş ile yaratılır. Üstelik tüm bu ayrılma ya da bölünmelerin ardından cisimcik yeniden eski haline gelmektedir. Söz konusu durumun nedeni de yeniden tek bir vücut olma amacıdır.

Her milletten insan ister karışık, ister ayrı şekilde agario private server serverlarında takılabilirken, bilhassa da en iyi oyuncuların oldukları sayfalar daha çok dikkat çeker. Oyun sonunda koskoca zeminde en büyük karakterler arasında yer almak arzu edilirken, bunu pek çok farklı oyuncu gerçekleştirebilmektedir. Bununla beraber puan durumları da oyuncuları efsane yapacaktır. Şimdi siz de hem bu oyunun tadını çıkarabilir, hem de vaktinizi hoş bir şekilde geçirebilirsiniz.

 

 

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023