ANTALYA SÜNNET - Hipospadias

ANTALYA SÜNNET - Hipospadias

ANTALYA SÜNNET - Hipospadias
ANTALYA SÜNNET - Hipospadias Harun Baskan
Bu içerik 893 kez okundu.
Reklam

  Tarih boyunca birçok kültürde ön plana çıkmış olan sünnet; temizlik, cinsel hayata hazırlanmak, üremek, toplum içerisinde sosyal prestijler kazanmak gibi düşüncelerin temeliyle oluşmaya başlamış bir cerrahi işlemdir. Sünnet derisinin öneminin vurgulanması gibi birçok makalelerin yazımıyla da sağlık için önemli ve faydalı olduğu görüşleri savunulmuştur.

Antalya sünnet, hipospadias, narkozsuz sünnet hizmeti veren Op. Dr. Muzaffer Zorlu sünnet yaptırmak istediğiniz çocuklar için güvenli cerrahi işlemler uygulamaktadır. Ayrıca siz ailelerin daha iyi bilgilenmesi için Antalya Sünnet ve Çocuk Cerrahi Kliniği’nde hizmet veren Op. Dr. Muzaffer Zorlu’nun kişisel web sitesiyle narkozsuz sünnet, hipospadias hakkında detaylı bilgiler de edinebilirsiniz. Çeşitli sünnet videoları izleyebilir, sünnete getirelecek ilaçlar neler, sünnet ne zaman ve nasıl yapılmalıdır, ağrısız ve acısız sünnet olur mu, lokal anestezik ilacın önemi hakkında bilgiler, büyük çocuklarda sünnet işleminin nasıl gerçekleştirildiği gibi birçok sorunuza ilişkin yayınlanmış bilgilendirici yazılar bulunmaktadır.

Artık internet web sitesinden ve sosyal medya araçlarıyla detaylı bilgi edinebileceğiniz hizmetlerle aileler daha bilinçli işlemler gerçekleştirmektedir. Ayrıca ücretsiz olarak da randevu alarak çocuğunuzun sünnet işlemi için zamanlamanızı ayarlayabilirsiniz. Ayrıca uzman doktorun çalıştığı yerlere ve faaliyetlerine dair bilgilere de erişerek, doktor hakkında da bilgi edinebilirsiniz. Geniş tecrübe ve engin kaynaklarla çocuğunuzun deneyimli ellere teslim ederek tereddütlerinizi giderebilirsiniz.

 

Antalya sünnet alanında Op. Dr. Muzaffer Zorlu’nun hizmetlerine erişebilmenizin yanı sıra hizmet verdiği hastanelerin de bilgisine ulaşabilirsiniz.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023