Buca’da Yurt Sorunu Çözüldü

Buca’da Yurt Sorunu Çözüldü
Buca’da Yurt Sorunu Çözüldü
Bu içerik 882 kez okundu.
Reklam

 

            Eğer bir üniversite kazanan erkek çocuğunuz var ise kazanma sevinci çok uzun sürmeden kalacak yer arayışına girersiniz. Özellikle İzmir’de yaşayacak erkek öğrenciler için Buca özel yurtlar arayışınız daha hassas hale gelebilir. Fakat Dokuz eylül erkek öğrenci yurdu bu sorununuza ciddi çözümler ve hizmetler getirmektedir.

 

             İzmir Buca öğrenci yurtları içerisinde verilen hizmet kalitesi ile farklı bir yer edinen yurt Milli Eğitim Bakanlığı onaylı olup lüks oda ve temizlik anlayışı ile çocuğunuzu rahatla emanet edebileceğiniz hissini size ilk gördüğünüz andan itibaren vermektedir.

 

            İzmir Buca erkek öğrenci yurtları arasında lüks oda, kahvaltı akşam yemeği, temizlik, internet ve digitürk gibi sosyal hizmetleri bir arada bulabileceğiniz nadir yurtlardan biridir. Ayrıca Buca öğrenci yurtları fiyatları konusunda da size dengeli ve hizmetin karşılığı olan uygun seçenekler sunmaktadır.

 

            Buca yurtları içerisinde kampüse yakınlık noktasında ciddi rahatlık getirmektedir. Dokuzçeşme kampüsüne 1 dakika, Tınaztepe kampüsüne ise sadece 5 dakika mesafe uzaklıkta bulunan firma öğrencilerin zaman kaybı yaşamasına engel olarak ders ve özel zamanlarına ayrı bir kazanç getirmektedir.

 

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023