ANTALYA NARKOZSUZ SÜNNET – Antalyasunnet.net

ANTALYA NARKOZSUZ SÜNNET – Antalyasunnet.net

ANTALYA NARKOZSUZ SÜNNET – Antalyasunnet.net
ANTALYA NARKOZSUZ SÜNNET – Antalyasunnet.net Harun Baskan
Bu içerik 869 kez okundu.
Reklam

   Bir cerrahi işlem olarak görülen sünnet, ilk defa ne zaman yapıldığı bilinmese de 15.000 yıldır yapıldığı düşünülen bir tıp uygulamasıdır. Yazılı tarihten önce yapılmaya başlanıldığı düşünülen sünnet genellike dini yükümlülüklerin getirdiği bir işlem olarak görülmektedir. Tıbbi nedenlerle de 19. Yüzyılda da tıbbi yararları keşfedilmiştir. Alkolizm, epilepsi, astım, idrar yolu gibi birçok hastalıktan korunmasını sağladığı yönünde iddialar öne sürülmüştür.

Günümüzde tıbbın ve teknolojinin gelişimiyle birlikte cerrahi yöntemlerde de bazı gelişmeler kaydedilmiştir. Antalya Narkozsuz sünnet uygulamaları yaygınlaşmış ve genel anestezinin yan etkilerinin görülmemesi için uygulanmaya başlanmıştır. Sünnet gerçekleştirilirken, işinde uzman doktorların bu işlemi gerçekleştirmesi çocuğunuzun sağlığı için önemli bir durumdur. Ülkemizde sadece erkek çocuklara uygulanan sünnet, birçok uzman tarafından gerçekleştirilmektedir. Antalya’da hizmet veren Op. Dr. Muzaffer ZORLU, Antalya sünnet işlemlerinde sizin tercihlerinizde bulunması gereken işinde uzman bir cerrahtır. Antalya sünnet hizmeti veren doktordan ayrıca sünnet konusunda da ön bilgi edinebilir ve çocuğunuzun sağlığı için daha yerinde kararlar verebilirsiniz.

 

Hipospadias işleminin ameliyatını da yapan Op. Dr. Muzaffer ZORLU, yarım sünnetli dediğimiz bu uygulama için geniş açıklamalarla web sitesinde bilgilendirme sağlamaktadır. Hipospadias’ın bir diğer adı ise peygamber sünnet olarak geçmektedir. Aslında müslümanlığın bir farzı olmasa da, müslümanlığın simgesi haline gelmiş olan bu hizmet birçok doktor tarafından hizmeti verilen bir cerrahi işlemdir. Ayrıca narkozsuz sünnet işlemi de gerçekleştiren Op. Dr. Muzaffer Zorlu’yla çocuğunuzu uzman ellere emanet edebilirsiniz. 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023