Evinize Yer Açın

Evinize Yer Açın

Evinize Yer Açın
Evinize Yer Açın Harun Baskan
Bu içerik 1329 kez okundu.
Reklam

Bonvagon.com "Gezer, Seçer, Getirir!" mottosuyla 2011 yılından bu yana dünya genelindeki özgün markaları, ev dekorasyon ve kişisel aksesuar alanındaki tasarım ürünlerini üyelerinin beğenisine sunan bir alışveriş kulübüdür.

Evinizde yer açın çünkü sadece Bonvagon Signature Store’da bulacağınız, onlarca marka, yüzlerce tasarım, evlerinize yepyeni, farklı birsoluk getirecek. En son trendleri, ilkbaharın moda renklerini ve heyecan duyacağınız benzersiz ürünleri aynı çatı altında bulabileceğiniz yeni adresiniz Bonvagon Signature Store. Kanyon meydan katında açılan Bonvagon Signature Store, ziyaretçilerine click & collect sistemi ile http://www.bonvagon.com/ ’dan satın alacakları ürünlere mağazadan teslim alabilme imkanı da sunuyor. Bonvagon.com üyeleri teslimat adreslerine ‘Kanyon’ yazarak siparişlerine mağazadan ulaşabiliyor.

Bonvagon.com yeni mağazasıyla artık Kanyon’da!

Dünyaca ünlü tasarım markaları, Türk tasarımcıların heyecan verici ürünleri bundan böyle Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki Bonvagon Signature Store’da sizi bekliyor.

Mağazaya özel sürpriz etkinlikler, yarışmalar ve hediyeler için Bonvagon’un sosyal medya hesaplarını takip etmeyi unutmayın!

facebook.com/bonvagon; instagram.com/bonvagon; twitter.com/bonvagon

Bonvagon Signature Store Adres: Kanyon, Büyükdere Cad. Levent / İstanbul

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023