Metin2 Pvp Hile Kullananlar

Metin2 Pvp Hile Kullananlar

Metin2 Pvp Hile Kullananlar
Metin2 Pvp Hile Kullananlar Harun Baskan
Bu içerik 970 kez okundu.
Reklam

Oyuncular oyun kolay olsa bile hile kullanımına yönelince oyun yöneticileri ve kurucuları bu konuda metin2 pvp içerisinde geniş güvenlik önlemleri alıyorlar . Hack saldırılarına karşılık güvenlik programları satın alarak ek masraf olsa da sunucunun tamamen kapatılmasından daha masraflı olmayacağından dolayı güvenlik kalkanları ile sunucular korunuyor . Ayrıca yazılım bilgisi olan metin2 pvp kurucuları da olduğundan dolayı kendi güvenlik kalkanı ve hile engelleyici yazılımları ile sunucu üzerinde güvenlik kalkanı oluşturabiliyor ki çok popüler olmayan bir metin2 pvp için hack saldırıları sadece DDoS ile kısıtlı kalacaktır ki bu durumu çok yaşayan metin2 pvp kurucuları çoktan çözmüş ve bu saldırıları daha rahat engelleyebilir . Bu nedenle hile kullanımının yasak olduğu veya metin2 pvp adresinin içerisinde kurulu olarak gelen hile programları olabiliyor . Yani kullanıcı hile yaparak sunucuya zarar vermemesi için hile kullanmasını gerektirecek bir durum bırakmıyor ki bu da masrafı azaltma yönünden çok zekice bir harekettir.

Metin2 Pvp Serverler Efsun Kullanımı

Öncelikle her metin2 pvp serverler aynı olmadığını unutmamak gerek.Bazı metin2 pvp serverler de efsun kullanımı olmadan direk olarak efsun etkisi verilebilir bazı metin2 pvp serverler de ise hiç olmayabilir . Emek ve zor metin2 pvp serverler de ise genelde sadece efsun botu ile yardım ediliyor . Yani her metin2 pvp server için ayrı bir yorum yapmak gerekecek ancak basite indirgeyerek efsun amacını anlatırsak hangisinde efsun kullanımı nasıldır kolayca anlatabiliriz.

Pvp Serverler Sunucu Kapasitesi

Pvp serverler için sınırsız bir kapasite bulmak neredeyse imkansız gibidir çünkü  genellikle oyuncuların sayısı çok popüler olmasına rağmen  milyonu geçmez ve bunun için de sınırsız bir kapasiteye sahip sunucu almak gereksiz bir masraf olacaktır.Bu yüzden sadece kaldırabileceği kadar sunucu kapasitesine sahip sunucularda oynamak da fena olmayacaktır.İlla sınırsız sunucu kapasitesi olsun diyorsanız orijinal oyuna bakmanız gerekecektir ki bu gereksiz bir arayış olacaktır . Sunucu ile ilgili problem yaşamak istemiyorsanız kaliteli pvp serverler yeteri kadar yardımcı olacak ve sıkıntı çıkarmayacaktır .

 

 

 

 

 

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023