Google Adwords ve Facebook Reklamaları

Google Adwords ve Facebook Reklamaları

Google Adwords ve Facebook Reklamaları
Google Adwords ve Facebook Reklamaları Harun Baskan
Bu içerik 1316 kez okundu.
Reklam

Anahtar sözcük öncelikli Google reklamı verebilmek için önce verilmek istenen reklamın anahtar sözcükleri seçilir daha sonra bu anahtar sözcüklere her tıklanmasında vermek istenilen tavan tutarı belirlenir. Reklamlarınızı görüntülemek için Google reklam verenlerden herhangi bir ücret talep etmez. Kullanıcılar vermiş olduğunuz reklamlarınızı görüp bu reklama tıkladığı zaman ücretlendirmeniz yapılır. Reklamlarınızın üst sırada yer almasının tek koşulu tabi ki de vermiş olduğunuz tıklanma başına maliyetler değildir.

Google Adwords reklamlarının bir avantajı da verdiğiniz reklamları takip edebilmenizdir. Vermiş olduğunuz reklamın gösterim, tıklanma ve hatta form doldurma, satın alma, üye olma vb. işlemlerinin takibini rahatlıkla yapabilirsiniz. Reklamlarınız için ödemiş olduğunuz ücretlerin kuruş kuruş hangi sözcük için harcandığını ayarlayabilirsiniz.

Facebook reklamları Facebook’un haber kaynağı bölümünde ya da Facebook sitesinin sağ sütununda görülebilir. Reklamların içeriğinde arkadaşlarınızın paylaştığı bir sayfayı beğendiğinizde veya sosyal eylemlerin paylaşıldığı haberlerde de görülebilir. Facebook reklam veren kullanıcıların bilgilerini dışarıya satmaz. Facebook’un bu reklam uygulamaları konusunda uygulamış olduğu aktif ilke prensipleri mevcuttur. Bundan dolayı reklam verenler için güven sağlanmış olur.

Reklam
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Penceremden Göz Göze Ne Zaman Yayınlanacak?, Çıkacak ve Gelecek? 2023
Tecno Spark 10 Pro
Tecno Spark 10 Pro "PUBG Mobile" Kaç FPS Veriyor? 2023